Mei tai vagy csatos hordozó (SSC)? Nem tudok dönteni.
Figyelt kérdés
Babámat hamarosan, most hogy jó idő lesz elkezdeném hordozni, most 4 hónapos. Melyik a kényelmesebb? Az a baj, hogy elég rossz a hátam, így olyan kéne, amiben kevésbé fájna. A mei tai azért nem tetszik, mert van kendőm, de egyszer sem használtam, mert képtelen voltam normálisan megkötni.2015. ápr. 28. 09:09
11/14 mincayani válasza:
Brumi maci boltban rendkivül baráti áron vettem Pierre Cardin kengurut,3500 ft-´ért,akkor egy merev lemez volt benne,az ortopédus azonnal figyelmezetett,azonnal cseréljem le vagy varrjak bele a merev lemez helyett szivacsot,jó masszívat.na,én itthon azonnal szétkaptam,bele a kb.8 cm vastag szivacslap,megvarrtam.Köv alkalommal azt hitte a doki hogy másikat vettem,és mutatott az ujján hogy "tuti˝,a mei thait nem javasolta és bocs,de azt mondta igy ala nature,őt kövezzétek,ha nem értetek egyet,hogy hagyjuk már meg a dzsungel őslakoinak,ahol alapjáraton már az ujjszülőttet is az oldalukon hordozzák egy madzaggal átkötve a derekukat,de mi akik a génjeinkben hordozunk sokmindent,amit nem kéne,hajlamot a gerincferdülésre pl.inkább akasszuk magunkra a gyereket-megfelelő kenguruban term.
12/14 anonim válasza:
dejo, hogy nem minden orvos ilyen elmaradott :)
13/14 mincayani válasza:
Elmaradott??!!Alap Anatómia,amiről beszélt,olyan törvényszerűség,amin a modernizáció se változtat.Mellesleg tudjátok honnan?kitől??milyen funkció alapján használják a hordozó kendőt?Az afrikai parasztasszonyok kezdték a használatát,hogy tudjanak Kapálni!!Illetve más tevékenységek megtételekor se legyen ˝láb alatt˝ a gyerek.Nem divatból,hanem muszájból,mivel a nagyon szegény országokban terhesen,kisgyereket nevelve is kint dolgoznak a földeken,ahol nem tud az utsó napokban se a kismama otthon lenni,mert Dolgoznia kell,bizony előfordul hogy egyedül,a szántóföld mellett szülnek meg,és azonnal magukra kötik a gyereket.De hasonlitsd már össze egy néger baba gerincoszlopát,egyáltalán testét egy fehér ujszülöttével.Óriási a különbség.Normál táplálkozású gyerekről van szó,nem alultápláltéról!!
14/14 anonim válasza:
mi itthon mashogy hordozunk, mint a negerek. lasd kanga naluk, mi meg itthon kendoben. hasonlitsd mar ossze..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!