Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Miért jó a kagylóüléses...

Miért jó a kagylóüléses sportrész?

Figyelt kérdés

Sok babakocsinál látok ilyet,de amit láttam mind kicsi volt és szűk,és ugye a babát se lehet rendesen eldönteni ha alszik.

Sajnos sok babakocsi emiatt nálam kiesik a kiszemeltek közül.

Milyen érvek vannak mellette mégis?

2015. ápr. 27. 07:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát nekünk is kagyló üléses babakocsink van, de se nem keskeny, se nem kicsi, a gyereknek kényelmes és jól alszik benne úgy is hogy nem egy vízszintesig dönthető babakocsiban utazik. Ha nem szimpatizálsz vele akkor az autós hordozóval sem fogsz, mert annak is dettó ugyanez a dőlésszöge, abban is ugyanígy fekszenek a babák, mint a hátradöntött kagylóülésben.
2015. ápr. 27. 07:54
 2/4 A kérdező kommentje:

A hordozó az más(vn már gyerekem) azt utazáshoz használnánk,és ugye akkor még pici a baba,de egy másfél évesnél mondjuk szerintem jobban alszik ha vizszintben van,legalábbis a fiam jókat aludt ugy.

Milyen kocsitok van ha megkérdezhetem?

2015. ápr. 27. 08:20
 3/4 anonim ***** válasza:
ABC Desig Cobránk van. Sose zavarta a lányomat, hogy nem tökéletes vízszintben aludt benne. Ha séta közben elfárad durmol egy nagyot, van hogy 1-1/2 órát is.
2015. ápr. 27. 08:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Vannak kisebb és nagyobb kagylóülések is.

Aki már tud ülni annál a babánál nem fontos hogy vízszintben legyen.

Nekem Quinny buzz xtra van,ennek memóriahabos az ülése,nagyon kényelmes.

Mi 14 hósak vagyunk,egyszer alszunk és azt is fent.

2015. ápr. 27. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!