Lorelly Star sport babakocsiròl véleményt szeretnék kérni? A háttámláha meddig dönthető? Könnyű tolni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 26. 13:28
1/6 anonim válasza:
pozitivumok: konnyen osszezarhato, kis helyet foglal, konnyu, teljesen dontheto. kisfiam nagyon szereti, kenyelmes. negativum, hogy nehezen tolhato..kis helyen nagyon nehez tolni, nehezen kanyarodik, en allandoan belerugok a fekbe...
2/6 anonim válasza:
Lorellit sose vennék.Lehet olcsó,de olyan is.
Épp most panaszkodott a szomszéd csaj ugyanarra amit az előző írt plussz még a kereke is szar,nagyon hamar kopik.
Mennyit szánsz kocsira?Mert szerintem ilyet ne vegyél.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi, esetleg tudnàl nekem ajànlani sport babakocsit? 35 ezerig
2015. ápr. 27. 13:08
4/6 anonim válasza:
Nézd meg a Brendon honlapján az abc design sport kocsijait.
Vagy nézd meg a mamakiddes easy go4-et,mi ilyet vettünk és jó.
Mekkora babaának kellene?
Mik a szempontok?
5/6 A kérdező kommentje:
7 hònapos csajszinak kellene mert a mostani babakocsinkat ha hàtrahajtom a karjàt nem lehet vele fordulni annyira nehéz és a kislànyom csak ùgy nem hisztizik ha nem làt:) köszönöm megnézem őket
2015. ápr. 28. 05:35
6/6 anonim válasza:
Előző vagyok.
Tehát akkor nem fontos hogy szemből is tolhasd.Mert azok drágábbak.
Az abc design-ban nem fogsz csalódni,én több modellt használtam már,jelenleg is.
Vagy esetleg nézd meg a pierre cardin sport modelljeit,sok ismerős használja,meg vannak vele elégedve.Nézegettem én is azokat is,ki is próbáltam a boltban,szerintem is jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!