Babybjörn vagy Chicco go?

Figyelt kérdés
Eközül a kettő hordozó közül szeretnék választani, nem szeretnék kötözni, köszönöm, csatos hordozóba meg még kicsi a lányom, szóval az ilyen jellegű válaszokat köszönöm nem kérem. Arra lennék kíváncsi, akinek van valamelyik, az meg van elégedve vele? Könnyű kezelni, praktikus?
2015. ápr. 26. 07:26
 1/3 anonim ***** válasza:
86%

Akármennyire nem szeretnéd tudomásul venni, a kenguru ártalmas. A gerinc- és csípőfejlődést rossz irányba befolyásolja, az pedig józan paraszti ésszel is felfogható, milyen iszonyatosan kényelmetlen lehet azon a keskeny anyagon felfüggesztve lenni órákig. Ülj egy gerendán 10 percet, rögtön átérzed.

Pontozz le nyugodtan, a tényeken ez nem változtat.

2015. ápr. 26. 09:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez volt a problémám. Ezt a terméket javasolták:

[link]

2015. ápr. 26. 11:30
 3/3 anonim ***** válasza:
még a csatos is jobb ezeknél,bármekkora is. mennyi idős a pici? ha 4-5 hónapos,szűkítős,jól állítható csatosba bele lehet. a fejet nem tartja, de a babát igen. legalábbis a miénk igen. ha kisebb,ott a hordozókendőnem olyan rossz az,próbáld meg mielőtt nemet mondasz. fb-én keress hordozós klubbotbiztos valaki odaadja próbára. én terhesen nem néztem utána a hordozásnak,mert úgy voltam vele, nem fogok hordozni. máshogy alakult, hasfájós volt,muszáj voltam. pont ilyen chiccot vettem. hát vacak egy sz*r volt. a fejét marhára nem tartja. jobbra-balra nyeklik-nyaklik benne. a testét meg mégannyira se. annyira tart egy ilyen,mintha egy tescos reklámszatyorba beletennéd,azt meg a fülénél magadra rögzítenéd.a gerince agyon van terhelve.azért nyeklik,mert nem bírja a saját súlyát,amit a hordozónak kéne tartania. és amilyen logós helyzetbe kényszeríti szerencsétlen lábát. de tedd bele, ha akarod. csak aztán ha 10 év múlva gyógytornára jár tesi helyett,ne lepődj meg majd. valamennyire a kérdésedre is válaszoltam,ha nem is úgy mint akartad. nem voltam megelédve. le is cseréltem-
2015. ápr. 26. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!