Van valakinek chicco simplicity babakocsija? Tudnátok róla véleményt mondani?
Köszi a veszek is, akkor is újként szándékozom.
Csak infó kellene róla, hogy milyen.
1-es válaszoló: nem találod akkoe keskenynek a babakocsit? Télen is könnyedén el fog benne férni a pindurkád?
Mert az én pindurom most a 9 kg-hoz van közel és 74-es rucikat hordunk ( 7 hós)
A babakocsi rugózása jó?
A kerekei nem akadnak el amikor sétáltok?
Nem túl merev? A háttámláját vízszintesre lehet dönteni?
A lábtartót is lehet állítani?
A kupolája mennyire védi a napfénytöl?
Könnyen tudod irányítani a babakocsit? Mert nekem volt régen egy pierre cardin ps627-es esernyőre csukható babakocsim, hát azzal nem volt egyszerű bevásárolni, inkább az két kezes volt.
Sajnos a multi babakocsink túl nehéz, pedig nagyon imádom, de vennem kell egy könnyebb sport babakocsit.
Tetszett a Britaxtól a B-agile is, de annak úgy láttam nem lehet a lábtartóját állítani.
Úgyhogy megköszönném a tapasztalatokat...
Butasagot irtam, tuti nem 1 honapja vettuk, mert volt benne overalban is. Elfert kenyelmesen, 9kg. A hattamlaja dontheto vizszintbe. A pakolo kosara hatalmas. Ahol mi vettuk jart hozza labzsak, esovedo. Plusz a tolokaron van egy taska. Nagyon konnyu tolni, iranyitani, nem akadnak el a kerekek. Nalunk nagyon rossz jardak vannak, de jo a rugozasa. A kupola nagyon elorehajthato, ugyhogy szuperul vedi a naptol. A labtartoja nem allithato. A tolokar magassaga allithato, elso kerekei bolygosithatok.
En nagyon szeretem, mint mar irtam, es ugy tunik a gyerekem is. Ha van meg kerdesed irj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!