Ajánljatok babakocsit kérlek a következő feltételekhez illően (nagyjából)?
3-dik baba, a nagy kocsit eladtam, mert már az nekem nehéz lenne. Bergon volt.
-sokat jövünk megyünk kocsival, oviba , suliba fel-le, be-ki, ráadásul több km van a két intézmény között.
-semmiképp ne 3 kerekű legyen
-sokat vagyunk udvaron, ahhoz mózes kell ugye
-járdák változóak, de annyira azért nem rögös már
-kényelmes sportrésze is legyen, mert jó lenne kihasználni végig a kocsit
-állítható legyen a tolókar magassága, azt sem bánnám, ha átfordítható lenne, amikor pici jó ha szembe van velem, ha nagyobb, akkor már nem feltétlen
Ötletek? Nagyon megköszönném!
Nekünk hasonló feltételeink voltak az első baba előtt, mert 3-at tervezünk. Ezért vettük meg sok keresgélés és kipróbálás után ezt a fajtát ( a miénk kék színű)
Most már a 2. babát szolgálja és még mindig újnak néz ki.
Mindhárom rész ugye rátehető, tehát ha megyünk pl vásárolni csak a vázat kell vinni és hordozót csak rápattintjuk, így az sem gond ha manó elalszik, hátsó kerekei felpumpálhatóak, így göröngyös úton is kényelmes, sport része is kétféleképpen tehető rá, szemből és háttal és a legjobb, hogy menet közben is simán meg lehet fordítani a gyerekkel. Pl és sokszor voltam úgy, hogy a nap miatt mikor mentünk valahová háttal ült, visszafelé kipattintottam és gyerkőccel együtt megfordítottam. Mindegyik részhez van lábzsák, esővédő (bár mi ezeket nem igazán használtuk/juk). A tolórésze 3 magasságban állítható. Sportrésze vízszintesig dönthető 3 fokozatban. A sportrészen a kapaszkodó nemcsak állítható teljesen le is vehető. Huh hirtelen ennyi jutott eszembe róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!