Tudtok babakocsit ajánlani?
Városi közlekedésre keresek könnyű lehetőleg háromkerekű babakocsit. Tömegközlekedni nagyon nem fogunk lépcsőzni igen (nem sokat de attól még van lépcső), a járdák minősége azért hagy kivetni valót tehát lehetőleg valami teleszkópos vagy jól rugózó babakocsi kéne ami nem rázza agyon a kicsit. Márkákban nagyon nem vagyok otthon, használt is szóba jöhet.
Ami még fontos hogy leginkább a mózeskocsis időszakra keresem a babakocsit, mert sportbabakocsit később ha kell tudunk újat venni.
Szia! Nekem most ez tetszik nagyon, amit a kérdező legfelül belinkelt. Igez nekem már nem lesz babám, de ha lenne tuti ilyet vennék, mert nagyon megtetszett :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babako..
A linkelt babakocsi nem háromkerekű, a kérdező pedig azt keres.
ABC Design Cobrát tudom javasolni. Könnyìtett alu váz, hatalmas kerekek, teleszkóp , nagy mózes (télen overálban az extra nagy nabák is elférnek benne).
A cobrát megnézegettem újan és használtan is. Mondjuk furának találom hogy használtan mekkora különbségek vannak az árakban, vajon itt az olcsó húsnak tényleg híg a leve?
Újan 100 körül használtan 50nél többet nem igazán szánnák rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!