Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Autósülés ujszülöttnek?

Autósülés ujszülöttnek?

Figyelt kérdés

Ha olyan babakocsit vesztek ami 3in 1 akkor ott nézitek azt is hogy milyen a hordozó résznek a töréstesztje?

Van egyáltalán mindnek?

És ha a kocsi tetszene de a hordozó nem kapott jó minősítést?

Mert it mindig azt olvasom hogy mennyire fontos hogy jó minősítést kapjon.

2015. márc. 24. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
54%

Én épp ezért nem vettem 3 in 1 babakocsit. A babahordozóban nem jó órákat ücsörögni a picinek, azt csak a kocsiban használtuk, csak az utazás idejére.

A babakocsi egy sima 2 funkciós volt, fektetve használtam az elején, a sportrészt később.

Hordozót olyant vettem, ami a törésteszteken jól szerepelt és elég tágas, hogy fél évesen ne lógjon ki belőle a gyerek :)

2015. márc. 24. 16:44
 2/6 A kérdező kommentje:
KÖszi:)
2015. márc. 24. 17:01
 3/6 A kérdező kommentje:
azért is kérdezem,mert ha boltba beszaladok vele és alszik,akkor maradna a hordozóan,de ugye nem kompatibilis minden mindennel...nem tehetek rá akármilyet majd a kocsira(babakocsi)
2015. márc. 24. 17:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Az első autós ülès legyen kifejezetten az. Ez kb 1 éves koráig lesz jó.. Bár a mi fiunk hatalmas volt 6 hónaposan mikor már ült, vettük neki a 9-18 kg-ig valót.
2015. márc. 24. 17:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Maxi cosi baba ülés sok babakocsira rárakható..
2015. márc. 24. 17:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Peg Perego 3:1-ben szettet választottunk. A hordozója ADAC tesztgyőztes volt. 10 hós koráig használta isofix talppal. Aztán kapott 9-18 kg-os autósülést.
2015. márc. 24. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!