Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ha az árat nem kellene nézni,...

Ha az árat nem kellene nézni, milyen sportbabakocsit vennétek egy 1 évesnek?

Figyelt kérdés
2015. febr. 14. 17:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Én ezt venném [link]
2015. febr. 14. 17:20
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem ez a kettő van.

[link]

[link]

Az elsőt nagyon szeretem, az egyetlen gondom az volt vele, hogy széles. Egyébként tökéletes.

A második kicsi, könnyű, de nem olyan könnyen irányítható, mint az első, és nem is olyan stabil. Viszont utazáshoz jó.

A Quinny Zapp extrát szerettem volna még kipróbálni, de már nem sokáig tudom babakocsiban tologatni a kislányomat, másfél éves, és örökmozgó.

Még a Quicksmart Backpack is tetszik. :)

[link]

2015. febr. 14. 17:28
 3/10 anonim ***** válasza:

Quinny zapp xtra.

A legjobb, imádom, a gyerek is.

2015. febr. 14. 19:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Quinny hasznaloktol kerdeznem hogy nem tul kicsi a kereke?terepet mennyire birja?belvarosban lakunk jo utviszonyokkal.most egy stokke xplorynk van.de ez nagyon fapados.na meg nem is az a rohangalos kiveszem beteszem a kocsiba babakocsi.
2015. febr. 14. 21:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Attól függ, mik a szempontok :)

Én Chicco Simplicity-t vettem, nem bántam meg. Nagyon szeretjük, bár már keveset használjuk (2 éves). Könnyen irányítható, nagy a bevásárlókosara, viszonylag könnyű, de stabil kocsi. (A stabilt azért írtam, mert pl. egyik barátnőmnek van Quinny Zapp kocsija, és a lánya egyszer úgy borult fel vele, hogy szemből belemászott és már borult is a kocsi.)

2015. febr. 15. 01:46
 6/10 A kérdező kommentje:
Igazabol en most olyat szeretnek ami konnyu ha esetleg emelni kell,dontheto hattamlas,legyen egy kis rugozasa,konnyen iranyithato legyen.es ne 10perc legyen ki-bepakolni a kocsiba.ja es persze az sem art ha jol nez ki.:)
2015. febr. 15. 07:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi a 3. Kerületben lakunk, a quinny teljesen jó.
2015. febr. 15. 08:48
 8/10 anonim ***** válasza:

A stokke miert fapados kedves kerdezo?

Mamas and papas Urbo2

Orbit baby stroller

Bugabbo ameg joo.

2015. febr. 15. 16:52
 9/10 anonim ***** válasza:
8 vagyok, én néztem a Mamasandpapas Szépvölgyi út üzletében ezt a Urbo2 és ajándékba vettük végül. Hát nagyon jó babakocsi, isszonyú könnyű tolni, gyönyörű&elegáns tényleg még az öltözékemhez is passzolt :D(kis fekete szövetkabát,burberry kockásing,farmer,bőrcipő+bőrtáska)városba ennél jobb választás nincsen, az ülése nagyon jó és kényelmesnek tűník plussz nyáron fel lehet tenni rá esernyőt is. Összecsukni nagyon egyszerű és egy kisebb autóba is belefér a csomagtartóba (akinek vettük annak egy 207 van) és alumiumváz miatt könnyű súlyra. Az ára picit húzosabb de a stokenél olcsóbb. A fekete a valóságban nagyon szép és elegáns a fekete és az ezüst aluminium kontrasztja miatt. [link]
2015. febr. 15. 17:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Peg Perego Aria.

[link]

Nem a legdrágább, de szerintem a legjobb sportkocsi. Súlya nincs 6 kg. Nagyon könnyű tolni, méretes a tárolója. Terepre nem való, de betonon nagyon jó.

2015. febr. 15. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!