Stokke XPlory-t szeretnék venni. Vélemények?
Sajnos, nekem tapasztalat útján nem jött be. Az hogy drága, hát na... Igen. Az. Ha ezen túllépsz egy jó minőségű, igényes kivitelezésű babakocsit kapsz, jó tartozékokkal, minőségi huzattal. DE! Nekünk csak addig volt szép és jó az Xplory, míg kertes házban laktunk, szép nagy hellyel és nem volt gond a tárulása. Miután társasházba költöztünk, macerás lett, mert nem csak nagy helyet foglal úgy általában, hanem egyszerűen az "összecsukhatatlan" méretű. Konkrétan matekolni kellett, hogy hogyan vigyem magammal. Egy nagyobb bevásárlás gyerekkel és babakocsival lehetetlen volt, mivel egészen elfoglalta a csomagtartómat.
A kislányunk a mózeskosarat nagyon hamar kinőtte. Mivel osztott, nagyon korán zavarta is őt, mert nem tudott kényelmesen forogni.
Az fix, hogy csak ideális, városi körülmények közé való babakocsi. Nálunk, ahol dimbes-dombos az út, igenis maga a gyötrelem a babakocsi. Nehéz tolni, elakad, megbillen, nyilván, hisz nem ilyen útviszonyokra tervezték.
Mi egy teljes szettet vettünk és nyári póthuzatot hozzá, sajnos mélyen áron alul tudtuk eladni, mivel csak bosszúságot okozott a végén, annak ellenére, hogy nekem nagyon tetszett és fájt a szívem érte.
Vettünk egy másikat, egy Concord Neo-t, az viszont teljes mértékben bejött. Rossz szavam sem lehet rá. :)
Dettó ugyanaz a véleményem!
Rajongtam érte amíg a videóakat nézegettem!
Megvettem 400 ezer volt, lábzsákkal, italtartó, mózes, babahordozóval, pirosban vettük, nagyon szép volt, egy mozdulattal tolható...
A mózest a lányom 3 hónaposan kinőtte, én 177 centi vagyok ő sem lesz alacsonyabb, hát nem tudott ülni, és meg voltunk lőve, hogy mit is csináljunk!!!
A babahordozót 6 hónapos kor után le kellett cserélnünk egy ülni tudó babákak való hordozóra.
Egy éves kor után meg inkább ment a lányom, ki akart szállni, és én meg emelgethettem le föl a derekam majdnem leszakadt bele.
14 hónaposan eladtam, örültem hogy el tudtam adni, valakinek lett egy szép, alig használt, nem kopott Stokke Xploryja, féláron...Valakivel jót tettem. Magammal nem!
Aztán vettem egy esernyőkocsit azzal nagyon elégedettek voltunk, de két éves kor után már az sem kellett.
Nekem 4 hónapos a lányom, és még mindig a mózest használjuk. Simán, bőven elfér benne. Nem tudom, hogy milyen giga óriásbaba, amelyik 3 hónaposan nem fér bele... Pedig bundazsákkal használom még mindig, az is foglal valamennyi helyet. De nélküle még egy csomó hely van/lenne.
A hordozóban van egy kis pár, amit 3 hónapos korig (60 cm-ig) kell használni. Ezt egyébként én is csak nemrég vettem észre, hogy rá van írva. Ha nagyobb, akkor ki kell venni. Azért van, hogy a csöpp újszülött nem sülyedjen a hordozó aljára...
Nem fért el a mózesében kényelmesen 4 hónaposan akkor jött az ősz, hideg volt és jó melegen felöltöztettem egy overállt is adtam rá és így bizony már szűk volt!
5 hónaposan pedig már felült és nem szerette az eget bámulni a mózesből, így a szűkítővel használtuk a sportrészt. Amíg egy éves, addig jól elvannak benne a gyerekek, de egyéves kor után mindenki dobja és vesz pl egy Maclaren esernyőkocsit ami szintén drága 100 körül vagy afelett van, vagy egyet a Mamas and Papasból ami egy mozdulattal nyitható és könnyű és ki tud belőle mászkálni ha az utca végén mégis beleül könnyű addig is tolni észre sem veszem.
A mózeskosár max öt hónapos korig, mert utána már nézelődni és ülni szeretett az enyém. Az autóshordozó is 7 hónapos korig volt használva és vettem egy nagy Aton-t ami kényelmes és sokáig jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!