Mondanátok pár márkát, ami jó lehetne nekünk? (3in1 v 4in1-ben babakocsit keresnék, használtan)
A Peg perego-nak és a Cam-nek (Cam combi) vannak multifunkciós babakocsijai, amiknek könnyű a vázuk, esernyőre is csukhatók. A cipelés miatt jók lehetnek. Saját tapasztalatom nincs róluk, de az OLX-en hirdetnek mindkettőből. 50-60ért elég szép állapotúak vannak.
Nekünk bebetto solris-unk van (hasonló kategória, mint a Baby design). Sztem ezek kicsit nehezebbek, nekünk mondjuk nem kell cipelnünk.
Köszi! Inkább szemèlyes tapasztalat èrdekelne, körülnèztem már èn is, de előtte meghallgatnèk mást is :)
Hány kg a babakocsitok?
4es vagyok. Nem tudom lemérni a kocsinkat, de a honlapon teljes súlyként 14 kg van feltüntetve (váz+mózes+sportrész+hordozó+tartozékok). Érdemes lenne elmenni boltba, megemelned, kipróbálnod párat, aztán utána könnyebb lenne keresgélni.
Az utolsó válaszoló saját magára írta,h 40kg, nem a babakocsira :D
Tènyleg, ezt benèztem :)
Megemelès jó ötlet lehetne, de tartok azèrt tőle... 14-15 kg-os babakocsikat látok èn is leginkább a neten, ennèl sokkal kevesebb úgysem lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!