Quinny zapp xtra-nak mekkorák a kerekei? Átmérőben aki meg tudná mondani?
Figyelt kérdés
2015. jan. 18. 22:14
1/7 anonim válasza:
Szia! Megmértem kb. 14,5 cm az átmérője.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Karfa nincs hozzá eredetileg?
2015. jan. 20. 14:47
3/7 A kérdező kommentje:
Mennyire bírja a göröngyös utakat ?Hogy vagy vele megelégedve?
2015. jan. 20. 14:49
4/7 anonim válasza:
Nincs hozzá karfa külön lehet venni kb 8-9 ezer ft. Én meg vagyok vele elégedve, jól irányítható, könnyű. Nagyon rossz úton még nem használtam, átlagos városi terepen mentünk csak. Eddig semmi gondom nem volt vele.
5/7 A kérdező kommentje:
Biztos jól mérted az átmérőt?Ez nagyon kicsinek tűnik.Körbe mérted a kereket?Babád szokott a kocsiban aludni?
2015. jan. 20. 18:08
6/7 anonim válasza:
Én az átmérőjét mértem nem körbe a kereket. Kerületére vagy kíváncsi vagy mire? Nem szokott aludni már a babakocsiban, csak nézelődik. Ha eldöntöd vízszintesbe, akkor konkrétan a gyerek lába az égbe áll :-)
7/7 A kérdező kommentje:
Igen,rosszul fogalmaztam.
Köszi a választ.
2015. jan. 21. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!