Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Nem tudok kiigazodni a babakoc...

Nem tudok kiigazodni a babakocsik között. Bővebben lent (? )

Figyelt kérdés

Eddig úgy tudtam, hogy az újszülött kortól használható babakocsiknál alapfeltétel, hogy vízszintesig dönthető legyen (ha nem mózesről beszélünk persze), de most egyre több helyen nézek travel system-es babakocsikat, ahol nem mindegyik dönthető teljesen vízszintig, de újszülött kortól hirdetik.

Akkor most hogy van ez?

Másik kérdésem, hogy vhol azt írják, hogy a tavaszi/nyári babáknak a mózesben melegük lenne. Ez igaz?

2015. jan. 5. 17:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

A lengyel kocsikban én személy szerint nem bízok. Ugyan ki lehet fogni jót belőlük és van akinek 3 gyereket is kiszolgál, de leginkább nem a minőségükről híresek, pl. a mi ismeretségi körünkben a lengyel babakocsisok rövid időn belül (2-3 hónap) lecserélték a kocsijukat minőségi problémák miatt.

Ezért persze most sok lengyel babakocsis meg fog kövezni hiszen az övék a világon a legjobb, de ez mindenkinek a saját döntése hogy mer e kockáztatni vagy sem.

Ha úgy érzed nektek belefér az hogy ha esetleg nem felel meg (ez bármilyen nem csak lengyel rossz gyártmányú babakocsival előfordulhat) pár hónap után másikat kell vennetek akkor ne tartson vissza semmi a vásárlástól.

2015. jan. 6. 14:42
 22/28 A kérdező kommentje:

Jónak tűnik a neonato is :)

Milyen színű ès mennyit kèrtek èrte? Na megerre laktolaktok? :D

2015. jan. 6. 17:33
 23/28 A kérdező kommentje:

Hülye telefon..

Szóval merre laktok? :)

2015. jan. 6. 17:34
 24/28 A kérdező kommentje:
Ja ès mekkora a mózese? :)
2015. jan. 6. 17:45
 25/28 anonim ***** válasza:

A kepek alapjan mind a MamaKiddies mind az Espiro jonak tunik.Ha van ra lehetoseged probald ki mielott barmelyiket is megvenned, mert nekem tobb olyan kocsit volt szerencsem kiprobalni a boltban,amikkel olyan erzesem volt,hogy szetesnenek meg mielott elernem veluk a kijaratot :D Na meg persze olyan is akadt ami kozel sem volt annyira konnyen kezelheto mint ahogy a videoban mutattak :-)

Jo ha elolvasod a leheto legtobb velemenyt es tapasztalot az adott kocsival kapcsoltaban.Nekem ez is sokat segitett a valasztasban amikor mar szukitettem a kort.

2015. jan. 6. 21:12
 26/28 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. jan. 6. 21:13
 27/28 anonim ***** válasza:
En vagyok a neonatos valaszolo.bpen lakunk,barmikor megtekintheto a dobozaban varja uj tulajdonosat.uj allapotban.nagy a mozese.pontosan most nem emlekszem de 84cm hosszu kb es 45-50korul van a szelessegeha jol emlekszem.autoba bekotheto mozessel,(bekoto szettet is vettunk hozza de ki se bontottuk)labzsak a mozesre plusz a sportra.esovedo,szunyoghalo,taska,pelenkazoalatet.szoval minden van benne.mi ossz vissz 200ert vettuk.a vegso ara 120 de ez mar nagyon kedvezo.egyebkent nagyon jo kis kocsi,csak nekunk felesleges ketto.
2015. jan. 7. 13:10
 28/28 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Elsőre ugye kevesebbet gondoltunk, de jelentkezek, ha átgondoltuk :)

2015. jan. 8. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!