Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Nem tudok kiigazodni a babakoc...

Nem tudok kiigazodni a babakocsik között. Bővebben lent (? )

Figyelt kérdés

Eddig úgy tudtam, hogy az újszülött kortól használható babakocsiknál alapfeltétel, hogy vízszintesig dönthető legyen (ha nem mózesről beszélünk persze), de most egyre több helyen nézek travel system-es babakocsikat, ahol nem mindegyik dönthető teljesen vízszintig, de újszülött kortól hirdetik.

Akkor most hogy van ez?

Másik kérdésem, hogy vhol azt írják, hogy a tavaszi/nyári babáknak a mózesben melegük lenne. Ez igaz?

2015. jan. 5. 17:43
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Köszi! Mózes belső mèretènèl a 70x30 cm-es jó lehet v kicsi az is?
2015. jan. 6. 07:36
 12/28 anonim ***** válasza:

Mikorra várjátok a babát? Mert ha a téli időszaki is bele fog esni amikor még nem tud ülni, akkor rá kell számolni a gyerekre a + overált uh. az csökkenti a helyet. Én kicsinek ítélem meg a 70-es hosszt. A lányom 4 hónaposan volt 68 cm + overállal már kicsi lett volna neki ez a méret , viszont 4 hónaposan még semmiképpen nem raktam volna a sport részbe mert az még olyankor nem jó a gerincnek.

Szóval mivel magasak vagytok sztem ez a méret kicsi lenne a babàtoknak.

2015. jan. 6. 09:31
 13/28 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Az átfordítható tolókar nem túl jó megoldás valóban. Megmértem neked, mekkora a mózes a babakocsinkon, 80x36 centi, szerintem kell is ekkora. A travel systemnél a mózeskosarat /hordozót használod durván 6 hós korig, míg nem tud "ülni " a baba. A sportrészt tudod ezek után használni, ezért van az írva, hogy születéstől használható a babakocsi. Csatlakozom ahhoz aki azt írta, ennyiért inkább használt kocsit vegyél, mindenképpen megbízható márkát. Ha megveszed amit linkeltél, szerintem igen hamar fogsz venni egy másik kocsit.
2015. jan. 6. 09:36
 14/28 A kérdező kommentje:

Arról lebeszéltetek, köszi :)

Ezzel szemezgettem most, de a mózese nem túl nagy ezek szerint.

[link]

Július 7-re vagyok kiírva egyébként.

Biztos, hogy nagy baba lenne? Én 41. hétre születtem 49 centivel!

2015. jan. 6. 09:45
 15/28 A kérdező kommentje:
Ja és a szüleim is magasak voltak...
2015. jan. 6. 09:47
 16/28 anonim ***** válasza:

Én 175 cm vagyok, apuka 192.

A gyerekeink 54, ill. 53 cm-rel születtek 40. hétre.

Viszont 4300 és 4000 g-mal.

Szóval nem biztos, hogy a baba hossza miatt nem lesz kényelmes neki a mózes. :)

Az enyémek májusi, ill. júniusi születésűek. Egyik sem maradt meg a mózesben. :)

2015. jan. 6. 09:49
 17/28 anonim ***** válasza:
Ne csak azzal számolj hogy mekkorának születik egy baba, mert hihetetlenül gyorsan nőnek. Mi átlag magasságúak vagyunk (én 168, párom182), a lányunk a 39. héten született 52 cm-vel és 3500g-mal, de 1 hósan már 56, 2 hósan, 62, 3 hósan 64, 4 hósan 68 cm....volt.
2015. jan. 6. 09:55
 18/28 A kérdező kommentje:

Közben néztem, hogy elnéztem a hosszát a mózesnek, már tegnap jojózott a szemem a babakocsiktól... Szóval 75 cm a hossza :)

Nálunk én 2750 grammal születtem, a férjem 4900 grammal, meglátjuk :D

2015. jan. 6. 09:56
 19/28 A kérdező kommentje:

Espiro Vector Air 3in1?

Ennek 78x35cm a mózese.

2015. jan. 6. 13:57
 20/28 anonim ***** válasza:
Ezt a mammakiddiest nagyon dicserik.bar en meg szemelyesen nem probaltam.nekunk van egy ossz vissz hat hrtet hasznalt neonato reverso sport tris.elado...(csak a hordozot es a mozest parszor hasznaltuk) mert aztan megkaptam a stokket.o volt az alomkocsim.:)
2015. jan. 6. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!