Nem tudok kiigazodni a babakocsik között. Bővebben lent (? )
Eddig úgy tudtam, hogy az újszülött kortól használható babakocsiknál alapfeltétel, hogy vízszintesig dönthető legyen (ha nem mózesről beszélünk persze), de most egyre több helyen nézek travel system-es babakocsikat, ahol nem mindegyik dönthető teljesen vízszintig, de újszülött kortól hirdetik.
Akkor most hogy van ez?
Másik kérdésem, hogy vhol azt írják, hogy a tavaszi/nyári babáknak a mózesben melegük lenne. Ez igaz?
Mikorra várjátok a babát? Mert ha a téli időszaki is bele fog esni amikor még nem tud ülni, akkor rá kell számolni a gyerekre a + overált uh. az csökkenti a helyet. Én kicsinek ítélem meg a 70-es hosszt. A lányom 4 hónaposan volt 68 cm + overállal már kicsi lett volna neki ez a méret , viszont 4 hónaposan még semmiképpen nem raktam volna a sport részbe mert az még olyankor nem jó a gerincnek.
Szóval mivel magasak vagytok sztem ez a méret kicsi lenne a babàtoknak.
Arról lebeszéltetek, köszi :)
Ezzel szemezgettem most, de a mózese nem túl nagy ezek szerint.
Július 7-re vagyok kiírva egyébként.
Biztos, hogy nagy baba lenne? Én 41. hétre születtem 49 centivel!
Én 175 cm vagyok, apuka 192.
A gyerekeink 54, ill. 53 cm-rel születtek 40. hétre.
Viszont 4300 és 4000 g-mal.
Szóval nem biztos, hogy a baba hossza miatt nem lesz kényelmes neki a mózes. :)
Az enyémek májusi, ill. júniusi születésűek. Egyik sem maradt meg a mózesben. :)
Közben néztem, hogy elnéztem a hosszát a mózesnek, már tegnap jojózott a szemem a babakocsiktól... Szóval 75 cm a hossza :)
Nálunk én 2750 grammal születtem, a férjem 4900 grammal, meglátjuk :D
Espiro Vector Air 3in1?
Ennek 78x35cm a mózese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!