Májusi babát mivel kell betakarni a babakocsiban?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy babakocsit,ami újszülött kortól használató,de nem tartozik hozzá lábzsák. Nem fog fázni ugy a baba?2014. dec. 20. 09:56
1/6 anonim válasza:
Kaphatóak különböző vastagságú babaplédek, azzal be lehet takarni, attól függően hogy milyen idő/hány fok van.
2/6 anonim válasza:
Májusban LÁBZSÁK MINEK????? Lábzsákot 10 fok fölött nem használ értelmes ember, májusban meg általában 15-29 fok fölött szokott lenni.
Egy pléd böven elég.
4/6 A kérdező kommentje:
Első baba lesz.
Eddig a környezetemben csak lábzsákos babakocsikkal találkoztam
2014. dec. 20. 10:33
5/6 anonim válasza:
Lábzsák csak hidegben, hóban, szélben kell. Mondjuk én olyat vennék, amihez van, mert télen még bőven fogtok babakocsizni.
Egyébként különböző vastagságú plédeket veszel úgy is, fel is van öltöztetve a baba, nem fog fázni. Ha hűvös van, kettő-négybe hajtott polár pléd, ha nincs hideg, elég egy vékony pléd.
6/6 anonim válasza:
Lehet külön is venni univerzális lábzsákot a babakocsikhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!