1/10 anonim válasza:
A csatos hordozóra gondolsz, aminek kendő-szerű rész van az ülepénél?
3/10 anonim válasza:
ujszulottnek nem jo.
csak szovott kendo, karikas kendo, vagy rugalmas kendo.
a tobbit is ajanlja a gyarto, de az nem azt jelenti, hogy az az idealis.
4/10 anonim válasza:
Az emeibaby az elso es jelenleg egyetlen csatos ami ujszulott kortol lehet hasznalni mert a karikakkal a babara lehet allitani. En 8 hetes koratol hasznalom most 16 hos a mai napig jo bar csak tomegkozlekedesen hasznalom mar mert nem igenyli a hordozast. 6,5 honapig csak hordoztam imadom az emeibabyit masnak is ajanlottam bevalt nekik.
5/10 anonim válasza:
4,5 hoig elol hordoztam majd hatra tettem ott is szuper. Ferjem is tudta hasznalni!
6/10 anonim válasza:
Csak optikai tuning, hogy a babára lehet igazítani. Messze nem olyan jó, mint egy szövött kendő. (Szerintem a karikás is egy xar.)
7/10 anonim válasza:
Én biztos nem adnám oda a szövött kendőmet ilyenért.
8/10 anonim válasza:
Nem tudjátok hol lehet beszerezni használtan?
Én is azt néztem ki, pont mert kezdetektől jó, de újonnan nagyon borsos az ára.
Vaterán pl . nem találtam egy darabot sem, de a hordozo.hu-n sem.
9/10 anonim válasza:
Ja, és van egy Nandu kendőm, csak az nagyon rövid (minden egyes mosásnál összemegy, hiába 30 fok kímélő program), szóval egy pár hétig jó lesz talán.
10/10 A kérdező kommentje:
Fb csoportban arulnak most egyet.
Módosítanám a kérdésem, csak tapasztalatokra lennék kíváncsi olyantól, aki használta! Köszi:)
2016. máj. 15. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!