Szerintetek nem baj ha újszülöttnek tescos popsi törlőt használok? Azt hallottam hogy jó. Mik a tapasztalatok?
Melyik Tescosat?A színeset v. a Tesco pizsist(gazdaságost).
Amúgy miért lenne baj?Ha bírja a bőre.A lányomnál én mindenfélét használok.A Lidl-öst kifejezetten szeretem.Mondjuk sosem volt érzékeny a bőre.Már 15hónapos.
Amikor újszülött volt a kislányom 2,5-3 hónapos koráig inkább Pampers, Gabi popsitörlőt vettem.Később már használtam más fajtákat is.Pelenkával ugyanezt csináltam.Kicsit féltem az ilyen Tescos dolgoktól.Lehet, hogy nem lett volna baja, de féltettem.Persze, jók az ilyen Tescos cuccok, mert most is használom, de azért szerintem az elején biztos ami biztos.
Lehet, hogy akad itt valaki, aki már az elején is használta, és le tudja írni a tapasztalatát.
Jó babázást!
Tényleg jó, mi is ezt használjuk. De 3 hónapos koráig inkább használj valami mást, mondjuk Gabit vagy Niveát.
Megérdemli a kényeztetést.... :)
Mi is Tesco-sat használunk, hol a zöldet hol a kéket, a gazdaságosat még nem vettem mert ugyan annyi mint a másik.
CBA-sat is szoktam venni, azt is szeretjük. Igazából nekünk eddig mindegyik jó volt csak a Huggiest nem, az nagyon vastag, lehetetlen vele jól törölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!