Hogyan szerezzem meg?
Van egy babakocsi amit kinéztem és sehol nem tartanak a városban, legközelebb kb 200 kmre
Online csak előreutalással tudnám megrendelni, amit biztos nem fogok (80-90ezer ft-ról van szó) más babakocsik nem tetszenek, ezt szeretném de nagyon. Esetleg valaki tudna ajánlani valamit? Miért nem jó nekik ha utánvéttel rendelném?
Nem tudom, ha használt is szóba jöhet, érdemes megnézni jófogáson, olx-en.
Ha nem, akkor egyre több olyan bababolt van, ami vállal házhoz szállítást, lehet valamelyikben lehet kapni.
Megkérdezhetem, hogy milyen babakocsiról van szó? :)
Nincs fennt sehol, sem bababoltban..
Kunert romantic retro.
Használtat annyira nem szeretnék de ha lenne az is jó lenne már.:-/
Ilyet még nem is hallottam, pedig rengeteget vásárolok neten. Opcióként láttam, de, hogy csak így?!
Amúgy nagyon klassz ez a kocsi, nem csodálom, hogy beleszerettél! :)
Esetleg nézd meg külföldi oldalon. Mi már több mindent vettünk onnan, és jobban jöttünk ki, mintha itthoni boltból rendeltük volna.
Hát ezaz, :-(
Túl egyedi, aztmondják nem vették át.. :-(
Én meg már mindenhol megpróbáltam, olyan jó lenneha legalább lenne valaki akinek ilyen van...
8as vagyok. Most nézem már lejárt az aukcio de szerintem újra indítják mert biztos több darab vár eladásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!