Hogyan lehetne csinálni házilag babahordozo (TAGA) kerékpárt?
Házilag összeeszkábálni gondoltam. mert a 200E ft-os ár elég draga egy ilyen vas darabért.
Vegyel inkabb ilyet: [link]
Ebbe tobb gyerek fer es iskolas korban is hasznalhato
Szerintem amit te belinkeltél, még ha német ebay-n is van, nem lehet legális. ISzonyat baleset veszélyes. Elég a bicajnak eldölnie, és a baba már esik is ki. Nagyon magasan van eleve a babahordozó.
NEm hiába az utánfutók a bicajokra is ülö kortól vannak, amibe bekütik öket, és nagyon alacsonyan.
Amit a második belinkelt, itt van egy apuka aki csinált olyat házilag, kismotor segít rá neki a hajtásban, de ott már ovis koru gyerekek ülnek benne, bukóval.
2-es jot irt.
3-as én is azon gondolkodtam,szabad-e ilyet
Ezek jok lennének?
előre lehetne babhordozot tenni,nem? Különben mig a 2-ig nem mutatta ezt a linket,addig én is ilyenen gondolkoztam fejben..
4-es. Igen ezt hollandiában találták ki,de egész europában ilyen drága. 200E ft alatt nagyon sehol nem találsz.
5-ös. hát igen nekem is nagyon tetszene,tök jokat lehetne biciklizni családostól.. :) nem tudom én se hogy lehetne,pedig nem sokkal lehet bonyolultabb egy biciklinél,nem tom miért ilyen drága. hát az okosok kitalálták..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!