Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Römer Trifix gyermekülés...

Römer Trifix gyermekülés minden ISOFIX-es autóban használható?

Figyelt kérdés
Ezt a típust szerettük volna megvásárolni, az autónkban minden adott hozzá (ISOFIX rögzítőpont + V-Tether és Pivot Link is). Az eladónak mégsem sikerült csatlakoztatnia, mert elmondása szerint az autónkban (2013-as) található ISOFIX nem kompatibilis a gyermekülés csatlakozójával. Én úgy tudom, hogy az ISOFIX szabvány,2 db 6 mm-es átmérőjű egymástól 280 mm távolságra található tartókengyel. Ilyenkor mi a helyzet? Nagyon szeretnénk ezt az ülést.

2014. okt. 19. 21:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem az eladó csak béna volt. A mi 2006-os autónkba simán bekattan a Römer gyerekülés isofixe, és a Cybex is.
2014. okt. 19. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!