9 kg tol hasznalhato gyerek ullest, hogy kell bekotni a kocsiba, menetiranynak ellore vagy hattal?
Ezeket már menetiránynak megfelelően kell bekötni.
Nem hinném hogy baja lenne tőle, nyilván azért csinálják így. De valóban a legtovább menetiránynak ellentétesen a legjobb, biztonságosabb. De hamar kinövik, az enyém is hamar kinőtte, így ezt vettük
Ezt lehet dönteni, így kényelmesen tud aludni, ha nagyon aggódsz akkor legfeljebb ledöntöd, szerintem mindnek van ilyen dönthetőségi funkciója, így valamennyire kagyló üléses lesz, de menetiránynak szembe van.
MEnetiránnyal szemben kell bekötni. Én ilyet vettem, szeretem, bevált, már a 2. gyerekem használja:
Idézem: Első ülésben nem utazhat a gyermek:
Nem szállítható az első ülésen harmadik életévét betöltött, 150 cm-nél alacsonyabb testmagasságú gyerek, még gyerekülésben sem.
Itt elmagyarázzák érthetőbben is:
Ebben a méretben is van ülés , amit háttal lehet bekötni. Amennyiben ott lehet, ahol élsz, én első ülésre inkább ilyet választanék.
Pl:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!