Milyen multifunkciós babakocsit javasoltok olyan 70-100 ezer Ft között?
Fontos hogy használtat vagy újat vennél és hogy mennyit fogsz utazni autóval, mert akkor érdemes nem lapra hanem esernyőre csukható multifunkciós babakocsit venned!
Nekem Espiro Vector Lite-om volt nagyon szerettük, könnyű váz egy hátránya volt hogy lapra csukható váza volt így nehezebben fért be a kicsi autónkba, mit az esernyőre csukhatók!
Most Cam Combit vagy Bébé Confort Streety-t vagy Loola up-ot néztem ki!Remélem tudtam segíteni!
Mamas and papas Pliko, én használtan vettem, de semmiért nem cseréltem volna el. Multifunkciós, könnyű, esernyőre csukható,cserélhető autós hordozó, mózeskosár, a sima ülése három módon állítható, ülő, félig fekvő, és teljesen fekvő. És ami teljesen mellette szólt, a huzatokat le lehet egyszerűen szedni és kimosni a mosógében. És álló helyzetben 360° körben megfordítható, mert minden kereke körbeforog. A mózeskosár alja kicsit ívelt, így a babát lehet benne ringatni.
Én ezt vettem meg még nem használtam,mert még nincs itt az idő.de nagyon beleszerettem aki már látta mindenki azt mondja hogy nagyon szuper babakocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!