Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Melyiket válasszam? 1. Kunert...

Anchyka kérdése:

Melyiket válasszam? 1. Kunert Silver Prémium Limitált Multifunkciós 2. Karex Allivio Multifunkciós 3. Bergon Camarelo Q12

Figyelt kérdés
2014. szept. 23. 03:06
 1/4 A kérdező kommentje:
Tennék fel képet róluk de nem tudom, hogyan kell... :(
2014. szept. 23. 03:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Lemásolod a babakocsi linkjét és beilleszted a kommentedbe.

Amúgy én a Bergont választanám.

2014. szept. 23. 10:13
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Bocs, ha nem sorrendben van.

2014. szept. 23. 10:16
 4/4 anonim ***** válasza:

A q12-t próbáltam, abból kb ugyanolyan csak jóval könnyebb az m12. Nagy vonalakban ugyanazok, naaaaaagy pakolókosár, és tisztességes pelenkázótatyó... Nekem az jön be legjobban. Könnyen irányítható, és nem vészesen nehéz. Az M12 lényegesen könnyebb, de Amúgy mi próbálkozáshoz csináltunk egy táskát kb 10 kg tömeggel. Az akkora, mint egy egy éves, addig biztos, hogy használva lesz. Ha azzal együtt meg tudod emelni a kocsit, akkor nem lesz para...

A karex nagyon kicsi kosaras, abba semmi nem mfér szerintem kb, a kunert nekem személy szerint olyan otrombának tűnik. Szóval én a bergonra voksolok.

2014. szept. 23. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!