Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Babát várunk és mindent egy...

P.csabesz kérdése:

Babát várunk és mindent egy helyen szeretnénk megvenni. Melyik bababoltot ajánljátok és melyiket nem?

Figyelt kérdés

2014. szept. 25. 23:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy nem vennék meg mindent egy helyen! Bababoltok minden apróságot horror áron adnak, amit dm rossmanban párszáz forintért megvehetsz és ugyan az márkára. A Brendonról meg a véleményem hogy mindenki felsztárolja de baromi drága meg nem fogják a vevőt és nem is segítenek. Más bababoltban kinyalják a fenekem megfelelően informálnak még ha nem veszek semmit akkor is. Igen utána kell járni egy kicsit és foglalkozni kell vele de rengeteget tudsz vele spórolni. Van amit több mint a dupláján akarnak rádsózni mint máshol. Vásárlói meg pontgyüjtő kártya?! Nagyon szuper! Semmire sem való! Ezzel is csak arra ösztönöznek hogy náluk vegyél meg mindent és majd pár százalék kedvezményt kapsz a végén és még örülnek is neki az emberek. Utána kell nézni mert nem mindegy hogy ugyanazt a babakádat 6000Ft-ért vagy 2500Ft-ért Vagy Ugyanazon kókuszmatracot a Brendonban 28000Ft-ért még más bababoltban 11000Ft-ért veszed meg. És még reggelig sorolhatnám. Mire mindent bevásárolsz hipp-hopp megtakaríthatsz így rengeteget!
2014. szept. 28. 15:16
 12/20 anonim ***** válasza:
50%
a 11-el 100 %-ig egyetértek
2014. szept. 28. 15:46
 13/20 Blooooow válasza:
0%
Szerintem a brendin a legjobb
2014. szept. 29. 06:51
 14/20 anonim válasza:

www.facebook.com/elemer.flusznik?fref=ts

őt jelöld a facebookon a Maglódi uton van bent egy telephelyen féláron ad mindent Papaya baba ruha fécen irja mikor van nyitva

2014. szept. 29. 21:58
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Közben elkezdtünk nézelődni.

A Brendonba tuti, hogy többet nem megyünk.

Az Árkádban már az első alkalom után megfogadtuk, hogy elfelejtjük. Ruhát néztünk volna, mire az eladó: "ott van a polcon, keressék meg.". Na az ilyet páros lábbal rugnám ki.

2014. szept. 30. 07:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Hiába pontoztak le, én is így voltam vele. Brendonba soha. De amint írtam mi a Babaszafariban voltunk, ott nagyon nagyon kedvesek és segítőkészek voltak velünk. A netes rendelésük is nagyon jó.
2014. szept. 30. 14:34
 17/20 anonim válasza:
Szia! 2 nevelek. Használt jókat vegyél. Szép az új de úgyis kinövik elkoptatják stb. Pelenkából se kell fullos, úgyis leveszed róla ha belepisilt.
2014. okt. 1. 08:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Kéz alatt vásárolj mert úgy sem hordták a babák sokáig, mert kinőtték.Aztán pár új is legyen, mert egy kismamának nagyon sok kiadása lesz, magára is és a babára is kell költeni sok pénzt.Ilyenkor nagyon stresszes mert megváltozik az élete. Javaslom, hogy minnél előbb szerezd be a babának a kelengyét, mert később nehezebb lesz nagyobb pocakkal.
2014. okt. 1. 11:15
 19/20 anonim ***** válasza:
Minimanó, Brendon, Elefáni. Érdemes a honlapon az árakat is megnézni, mert nagyon nagyon eltérés is lehet. A Minimanó bizonyult a legolcsóbbnak és nagy az áruválaszték. A Bippa Kft is nézd meg. A babaruhákat illetően mindenhol drága, de most október 11-én lesz a Babymarkt, ahol bár javarészt használt, de jó minőségű ruhákat is megkaphatsz a bolti ár töredékéért.Mi rengeteget vettünk ott és senki nem mondta volna meg, hogy használt.
2014. okt. 2. 08:44
 20/20 anonim ***** válasza:
En pl.ossze-vissza vasaroltam a babaruhakat,egy kicsit az auchanbol,egy kicsit a tescobol,egy kicsit a h&m-bol,egy kicsit a c&a- bol :):):) mit hol talaltam jot,jo aron :)
2014. okt. 20. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!