Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Babát várunk és mindent egy...

P.csabesz kérdése:

Babát várunk és mindent egy helyen szeretnénk megvenni. Melyik bababoltot ajánljátok és melyiket nem?

Figyelt kérdés

2014. szept. 25. 23:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
38%
Joparat vegigjartunk...:-)a brendon az amibe kellemesen csalodtam.van olcsotol a drafaig minden.nagy a valasztek.a minimanot is szeretjuk.de miota megszuletett a babank fel eve csak a brendonba jarunk.
2014. szept. 26. 00:01
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
Brendon a legjobb.És van webáruháza is.
2014. szept. 26. 00:13
 3/20 anonim ***** válasza:
38%
Brendon és Elefáni.
2014. szept. 26. 00:22
 4/20 anonim ***** válasza:
Minimanó ... mi mindent itt veszünk a ruhán kìvül. Kedvezményre is van kártyánk.
2014. szept. 26. 08:25
 5/20 anonim ***** válasza:

Nekem is a Brendon a kedvencem, régen sznob boltnak hittem, de tényleg olyan kicsit, mint az Ikea, mert vannak fapados és luxus termékek is, az ember pedig eldöntheti, hogy miből milyet szeretne venni.

Van törzsvásárlói kártyánk is, és mivel nagyobb értékű tételeket is vásároltunk ott, így elég sok pontunk gyűlt össze, amit utána le lehet vásárolni.

2014. szept. 26. 09:35
 6/20 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok: nekem pl az Elefáni kifejezetten nem jött be, de ez egyéni ízlés kérdése.

Ami még egész jó, és az eladók nagyon kedvesek és segítőkészek (legalábbis akikkel eddig találkoztam), az a Babaszafari.

2014. szept. 26. 09:36
 7/20 anonim ***** válasza:
Brendonban, ahol én voltam, nem voltak babakocsik. Bergonban kevés a ruha, de minden egyéb van kb.
2014. szept. 26. 10:39
 8/20 anonim ***** válasza:
90%
Szinte mindent a Babaszafariban vettünk meg.
2014. szept. 26. 10:39
 9/20 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm!!

A Kangaboo-ról valakinek valami véleménye?

Köszönöm!

2014. szept. 26. 18:28
 10/20 anonim ***** válasza:

Brendon szeretem a legjobban A Váci úton és a Mamas and Papast, a Szépvölgyi úton. Nem mindegy melyikbe mész, mert az árkádban pl nincs babakocsi stb.

Kangaboo elmegy, olyan mint a Minimanó, van benne jó cucc, de ha mindent egy helyen szeretnél megvenni, nem ide mennék. Elefánit nem szeretem egyáltalán.

Brendonban mindent meg tudsz venni, van választék, olcsóbb- drágább, ahogy már írták előttem. Mamas papas minősége nekem nagyon bejön, de elég drága, egy-két terméket mégis vettem ott. Amit máshol nem lehet kapni. Vagy a bababoonál. A honlapjukon is minden fent van.

2014. szept. 27. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!