Stokke Crusi babakocsi tapasztalatokat, véleményeket szeretnék kérni?
Nekunk xplorynk van de csak azert mert a crusi nem fer be a liftbe:-( :-)
A crusinak sokkal nagyonn a mozeskosara es van alul halos kosara.en azt imadom a stokkeba h rengeteg kiegeszitot lehet hozza venni.igaz h egy vagyon,de ez van.:-)en nagyon nem bantam meg a babakocsit,5honapja hasznaljuk.mostmar a spotreszt fektetve.
Nekem Xplorym van, és imádom, nagyon könnyű manőverezni, tolni, ide oda húzni.
Esőben is könnyen kezelhető, sáros utakon is.
Tengerparti homokban is megállta a helyét semmi akadás nem volt.
A Crusi sokkal nagyobb, súlyosabb is, inkább terepbabakocsi, azoknak akik sokat járnak természetbe, vagy földutas helyen laknak.
Nekem túl monstrum volt. Valóban új változata a trailz.
Az új Stokke Scout is jó, gyönyörű, viszont csak két pozícióba dönthető, fekvő és ülő, ellenben a reptereken felengedi a gépre.
Mindnek más az előnye és hátránya, én imádom a Xplory-t és soha nem cserélném le más babakocsira, egy mozdulattal lehet összetolni, levenni a sportrészt én imádom
Azt megkérdezném lányok, hogy Sleepi ágyat vett valaki?
Én nézegetem de irtó sok kiságy van eladó, és ez gyanakvást keltett bennem hogy egy másfél két éves babáknak már más ágyat vesznek.
Sorry, hogy belekotyogtam, és köszi a válaszokat! :)
11:43-as vagyok,tökéletesen egyetértek az utolsó előttivel,mindenben. Nálunk is helyt állt a homokos tengerparton.Viszont azért még az új Scootot meglesnem ha megérkezik.
Kedves utolsó nekem is nagyon tetszik a sleepi ágy, és igaz,h sokáig használható, mi csak a sleepi mint vettük meg amit a fiam 8hónapos koráig használtunk, aztán kapott egy kisagyat ami olcsóbb volt mint a sleepi toldalekai+matrac,ha érdekel belinkelem. Ezt használja még most is,karácsonyra pedig egy szuper autóságyat néztem ki neki. Szerintem nagyobb gyereknek már érdemesebb mesefiguras vagy autós ágyat beszerezni azok sem olcsók de ha már sleepi árban gondolkozol nézd meg azokat is
Szia, én írtam az utolsót is és az utolsó előttit is :)
Én nagyon meg vagyok őrülve a stokke sleepiért, nem gondoltam, hogy évente kell egy új ágyikót venni, vagy hogy cserélgetni kell őket.
Eleinte egy Mamas and Papasosat néztem ki , kb az is ennyi árban, de nekem ezek a négyszög alakú ágyak nem tetszenek.
Szóval a következő babának én szívesen vennék egy Sleepit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!