Mi a tapasztalatotok a Raf Pool Twist, King babakocsikról? Tapasztalatokat, véleményeiteket várok
Nekünk Twist volt,4 hónapot használtuk és alig vártam hogy túladjak rajta.Én azt mondom lengyel babakocsit SOHA TÖBBET!Előnye talán a színe volt,de az is elkezdett fakulni (pedig nem "parkoltunk" éjjel-nappal a napon vele)+ nagy a bevásárlókosra (ami ugyan enm bírja a teherbírást,mert nekünk kitört a rögzítő vasrúd).Huzatát nem lehet leszedni és kimosni,"fapados", az alkatrészek nagyon hamar kilazulnak,kerekei szintén (azon aggódtam nehogy egyszer kitörjenek).A tisztítása valóban körülményes,aminek akkor kezd jelentősége lenni,ha már rágcsál a baba mindenféle kifli csücsköt,stb.
A varrások nagyon gyenge minőségűek,bomlott össze-vissza.Közlekedni tragédia vele:nehezen fordul,nagyon nehéz irányítani ( a bolygókerék ellenére-bár ha megfordítod a tolókart,akkor hátra kerül és így funkcióját veszti),a kocsi alapból iszonyat nehéz, az 540l-es csomagtartónkba alig fért be...De sorolhatnám még.Nekünk hatalmas csalódás volt.
Igaz viszonylag olcsóak,de meg is van az oka.
Hozzáteszem minden holminkra vigyázunk,nincs leharcolva semmi cucca a gyereknek.
Ezután már használtan vettünk egy PegPerego-t...hát ég és föld a kettő.
Lehet mi nyúltunk bele nagyon,de eddig akárkivel beszéltem,nem igazán volt megelégedve az ilyen fajta kocsijával.
2 gyereket már tuti nem bírna ki.
Én csak annyira "ismerem" ezeket, hogy egy bababoltban megtoszogattam egy kicsit, hogy mennyire könnyű boldogulni vele, és hát siralmas.... Bármivel próbáltam lavírozgatni egy kicsit, mindegyik fényévekkel jobb volt...
ABC Design babakocsit vettünk végül, bár árban sem egy kategória, de használtan is lehet nagyon jókat venni, ha olcsóbb kell.
Sorolom a fél éves kocsi bajait: (King)
-eltört a váz a lábtartónál
-kipotyogtak a csavarok
-szétmállott az anyag az ülőfelület alatt
-a bev-kosarat tartó rúd elhajlott (?!)
-a varrás mentén szétcsúszott az anyag
-lötyög a tolókar, hiába van meghúzva a csavar
-ha neked háttal van a baba szinte lehetetlen irányítani
Elnézést az offért, de mikor nálunk aktuális lett a babakocsi vásárlás én is néztem ezeket, de rengeteg rosszat olvastam róluk.
Nekünk végül a bergon xspr babakocsink van használtan, de semmi bajom vele. Nincs kifakulva nem szakadt el sehol, a bevásárlókosara nagy és tényleg jól bírja a terhet.
Az tény viszont, hogyha rendszeresen kell tömeg közlekedned, akkor egy kisebb súllyal rendelkező kocsit vegyél, mert a bergon is viszonylag nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!