Nagyon nem tudok dönteni! Ti melyiket választanátok? Autósülés.
Netről rendelném, mert sokkal olcsóbb. Ti melyiket választanátok?
[link] vagy [link] Html vagy [link] Vagy [link]
Én is azt mondom, nézni kell teszteket. Inkább egy használt, minőségi ülés, mint egy olcsó, ami nem is volt tesztelve. Még a tesztelt ülések között is van minden évben egy-kettő, ami kettétörik egy 48 km/h-s ütközésnél.
Nézd meg őket élőben, emeld meg, 2-3 kg-s ülésekben nincs anyag, nem védi a gyereket. Minél szorosabban veszi körbe a gyereket, annál jobb.
Sajnos tényleg irreálisan drágák a jó minőségű ülések. :(
Én írtam előszőr az adac-os teszteket...
Nekünk volt alacsonyabb kategóriás ülésünk (a balesetkor)
Már az anyag, amiből készült is ég és föld. És itt nem a mosható huzatra gondolok, hanem a vázra.
Inkább egy használt, de jó töréstesztes ülést vennék, mint egy új, de nem biztonságosat...
Tudom, a piszkos anyagiak, de inkább gyűjtsetek még!
A dönthetőség is fontos, ha olyan korú a gyerek.
Nagy átfedéssel sem jó ülést venni. Amik több súlykategóriát átölelnek, állítólag azok sem biztonságosak :(
Nehéz választás, de itt muszáj jól dönteni!
3 gyerkőc anyukája
Előző vagyok: kössétek be a gyerekülést gyerekkel együtt MERT GYEREK NÉLKÜL ÜLÉST VENNI TILOS,MUSZÁJ BELEPRÓBÁLNI!!!! Nem mindegy hová esik a válla, feje (feje nem lóghat túl az ülésen ugye)
Szóval kössétek be a kocsiba, bele a gyerkőc és
rángassátok meg az ülést. Nem vicc!!!
Ha kimozdul a helyéről akkor azt nem szabad megvenni.
Itt a biztonság a cél akkor teszt.
Ha dísznek kell meg dönts a színe alapján.
Tényleg fura de a drága brendonba pl a cybex volt jó akcióban. 35 000 ért.
Akik a használtat ajánlottátok, azt honnan lehet tudni, hogy nem volt balesetes? Mert lehet, hogy nincs látható nyoma, de következő balesetnél szétesik??? Hiába volt jó minőségű anno.
Én bízok benne, hogy csak olyan ülést engednek forgalomba hozni, ami alapvető biztonsági kritériumoknak megfelel. Tehát meg lehet venni az olcsót is. Nyilván nem olyan jó az anyagminőség, de véd.
1-es voltam.
Sajnos mi nem tudunk spórolni.Ezt igy úgy vettük volna,hogy ha belefér a keretbe veszünk.sajnos csak jövő hónapban tudjuk megvenni,mert ez a hónap más kiadásokat hozott,sajnos.
2 éves lesz a gyermekem októberben. Normális növésű, 13 kg-os. A mostani 0-18 kg-os ülésünket használta vettük,és rosszul választottunk,így mindenképp újat szeretnénk,de sajnos 35ezrünk sincs rá. És mivel jövő hónaptól gyesen leszek,még ennyi sem lesz, ha most októberig nem vesszük meg.
Tudom cybex,meg römer meg sok féle van,ami rettentő drága, biztosan jók, de mi nem tudjuk megvenni.
Mindenképp 9-36 kg-osat szeretnék,mert a 9-25 kg-ost 3,5 éves korig ajánlják. 1,5 év múlva nem szeretnék újra ezen agyalni,hogy milyet.
Sajnos ezt a Caretero falcon ülést a környéken sehol nem tudjuk kipróbálni, amit meg meg tudunk próbálni mind drágább. Sajnos pénz beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!