Nagyon nem tudok dönteni! Ti melyiket választanátok? Autósülés.
Netről rendelném, mert sokkal olcsóbb. Ti melyiket választanátok?
[link] vagy [link] Html vagy [link] Vagy [link]
Szia!
Én mindig a törésteszteket néztem megvásárlás előtt!
Az autósülé kiválasztása a legfontosabb, hiszen egye esetleges balesetnél, az védi meg a gyerkőcöt. Nem kell, hogy te száguldozz, sajnos sok "veszett" vezető van az utakon. Az első babámnál no name ülést vettünk, rá 3 hétre balesetünk volt, amiben nem mi voltunk a hibásak.
Szerencsére nem történt nagyobb baj, de a fiamat nem tartotta meg az ülés, sőt az ülés ki is mozdult a helyéről :(
Ott váltottunk. Azóta 3 gyerek van, de jó törésteszt nélkül nem veszek ülést.
Adac teszteket nézd át, minden évben újat csinálnak. Brendon honlapján is van fent, de ha nincs akkor írd a keresőbe, hogy 2014-es adac teszt/gyermekülés.
Én inkább azt kérdezném meg, mekkora gyereknek keresel ülést? Ha még kisebb, akkor egy dönthető variációs mellett voksolnék. 9-25kg-ban van olyan. Brendonos Touragoonk van, egészen jó.
(Tesztek?? Hagyjuk már. pláne, h valamelyik héten röppent fel a hír, hogy az adac-os tesztek nagy része bunda.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!