Vélememényeznétek a linken látható babakocsit?
Ára? Mennyire strapa bíró? Ha valakinek van tapadztalata... Színe mennyire olyan mint a képen? Mennyire tartja a színét mosásnál vagy a napsütés mennyire károsítja?
Engem az zavar, hogy egy gagyi hordozó van hozzá, ami nem biztonságos, valamint a baba kinövi 4 hónaposan, majd ott állsz, hogy mi legyen!?
Olyat nézz, amire lehet maxi cosi, römer, vagy más olyan hordozót rakni, ami biztonságos!
Nagyon nagy ennél a kocsinál a váz, a kerekek!
Ehet egy kombi autó kell, hogy beférjen!
Suzuki, Toyota Yaris, Renault megan, meg a hasonló kis kocsikba a csomagtartóba be se fér!
A sport rész lábtartója anyaggal bevont. Egyszer ül bele a gyerek cipővel, már koszos! Gondolj bele, sáros, homokos, Havas csizma után hogy fog kinézni!?
Szia .
Nekünk ugyan ilyenunk van .
En imadom .
Tenyleg nagyon kényelmes minden .
Annyi hogy tenyleg most 11 hónapos kislányom egy kicsit kicsi volt a babahordozo de mi ezt könnyen megoldottuk es rendeltünk egy maxi cosmot a netről az volt az utazós es a Vázra azt os ratudtok tenni
Vajopn aki szidja a lengyel babakocsikat, az ki is próbált néhányat???
Ezekkel az Anmar, Adbor, Raf-Pol, stb. babakocsikkal egy baj van: nehezek és nagyok.
De akinek ez nem számít: nagyon jó kocsik. Persze, ezeknél is van gyártási hibás.
Nekem 4 lengyel babakocsim volt, és mindegyikkel tökéletesen elégedett voltam. (2 ilyen nagy dög, meg 2 Baby design)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!