Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Vélememényeznétek a linken...

Vélememényeznétek a linken látható babakocsit?

Figyelt kérdés

[link]

Ára? Mennyire strapa bíró? Ha valakinek van tapadztalata... Színe mennyire olyan mint a képen? Mennyire tartja a színét mosásnál vagy a napsütés mennyire károsítja?

2014. aug. 15. 07:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos már az sokat elárul róla, hogy lengyel....
2014. aug. 15. 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Engem az zavar, hogy egy gagyi hordozó van hozzá, ami nem biztonságos, valamint a baba kinövi 4 hónaposan, majd ott állsz, hogy mi legyen!?

Olyat nézz, amire lehet maxi cosi, römer, vagy más olyan hordozót rakni, ami biztonságos!

Nagyon nagy ennél a kocsinál a váz, a kerekek!

Ehet egy kombi autó kell, hogy beférjen!

Suzuki, Toyota Yaris, Renault megan, meg a hasonló kis kocsikba a csomagtartóba be se fér!

A sport rész lábtartója anyaggal bevont. Egyszer ül bele a gyerek cipővel, már koszos! Gondolj bele, sáros, homokos, Havas csizma után hogy fog kinézni!?

2014. aug. 15. 10:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia .

Nekünk ugyan ilyenunk van .

En imadom .

Tenyleg nagyon kényelmes minden .

Annyi hogy tenyleg most 11 hónapos kislányom egy kicsit kicsi volt a babahordozo de mi ezt könnyen megoldottuk es rendeltünk egy maxi cosmot a netről az volt az utazós es a Vázra azt os ratudtok tenni

2014. aug. 15. 17:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Ma rendeltem meg, és eléggé elment a kedvem az első két hozzászólás után de a harmadik megnyugtatott! :)
2014. aug. 15. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Vajopn aki szidja a lengyel babakocsikat, az ki is próbált néhányat???

Ezekkel az Anmar, Adbor, Raf-Pol, stb. babakocsikkal egy baj van: nehezek és nagyok.

De akinek ez nem számít: nagyon jó kocsik. Persze, ezeknél is van gyártási hibás.

Nekem 4 lengyel babakocsim volt, és mindegyikkel tökéletesen elégedett voltam. (2 ilyen nagy dög, meg 2 Baby design)

2014. aug. 16. 17:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Abszolút egyetértek az utolsó két hozzászólóval! Nekünk raf pol kocsink volt, és imádtuk! A súlya és a mérete oda van írva, nem árulnak zsákbamacskát...Aki ezeket mérlegeli, nem éri meglepetés! Imádtuk, mert sztem gyönyörűek, a mózes része hatalmas, a hordozót mi normálisan használtuk több, mint egy éves koráig (átlag baba), a sportrészt meg 2 évig használtuk! Sok mindent adnak hozzá, jó a rugózása, a színe nem fakul!!!! sok más drága babakocsival ellentétben... Unom már baromira, h itt mindenki csak lehurrogja a lengyel kocsikat (akinek nem inge...)Sajnos nem mindenkinek van 150 ezer ft-ja babakocsira! A lányom használta a kocsit, lila-virágos színű volt, és mivel most fiam lesz, ezért sajnos el kellett adni! Nagyon sajnálom, mert majd 3 évi folyamatos használat sem viselte meg! Most vettünk egy kicsit drágább árkategóriás kocsit, elmondanám, h fele annyira sem jó, mint a raf pol volt, csak mivel itt volt a városban, ezért emellett döntöttünk... Az Abdor ugyanez, úgyhogy ne aggódj, jól döntöttél, nem fogod megbánni! 33 hetes km
2014. aug. 19. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!