Van itt olyan, akinek NANIA (bármilyen méretű) gyereküléssel volt autóbalesete?
Érdekelne, hogy az ülés mennyire roncsolódott, milyen mértékben tört össze és milyen mértékben védte meg a gyermeket?
A gyermek mekkora és milyen sérülést szenvedett az ülésben?
Illetve a sérülése valóban az ülésnek köszönhető vagy inkább pl. betört ablaknak?
Ezeket az üléseket tesztelik forgalomba helyezés előtt. Keress ilyen írásokat inkább.
Én értem, hogy arra vagy kíváncsi, mennyire jó a tesztje, de könyörgöm, akinek neadjisten balesetet szenvedett a babája, szted részletezni fogja a te kedvedért?
Annyian szidják ezt a márkát, hogy kíváncsi vagyok, van-e olyan, akinek valóban volt problémája ezzel a márkával vagy csak mondja a magáét.
Átélt-e esetleg valaki olyat, hogy egy kisebb koccanásban megtört a műanyag része az ülés vázának, stb?!
Nyilván nem arra vagyok kíváncsi, hogy meghalt-e valakinek ilyen márkájú ülésben a gyereke vagy sem?!
Több száz ezres ülésben is halt már meg gyermek, de ez most lényegtelen nem ide tartozik.
Ülés tesztet nem találtam erről a márkáról sem, mint sok ezer másik márkáról sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!