Ti használnátok kislánynak világoskék babakocsit?
Figyelt kérdés
Kisfiunk van (ő már nem használ babakocsit), és most kislányt várunk.
Gondolkodom, hogy eladjam-e a meglévő babakocsit, és vegyek-e újat, vagy maradjon ami van (világoskék).
Sajna elég sok szempontnak kéne megfelelnie, és kb.ez az egy ami tud mindent ami nekünk kell, de nem egy csúcs darab amúgy, de elmegy.
Kicsi az autónk, és más nem nagyon fér el benne.
2014. aug. 4. 19:07
11/14 anonim válasza:
Én is kék babakocsiban gondolkozom a születendő lányunknak. Vagy lila lesz, még nem döntöttem el.
A két nagynál fekete-szürke volt a kocsi, előtte pedig sötétkék.
Inkább az a gáz, ha egy fiú gyerek van egy bugyirózsaszín kocsiban...
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor úgy tűnik, hogy marad egyelőre, bár nem a kedvencem, de más nem nagyon fér be az autónkba, ezért nincs túl sok választásom. Ez is csak úgy, ha kb. minden ki van pakolva belőle, és éppen, hogy be lehet csukni a csomagtartót.
2014. aug. 5. 14:18
13/14 anonim válasza:
Persze, nekem speciel a kedvenc színem a világoskék, nő létemre. Minden ismerősömnek, akinek több gyereke van, ugyanazt a kocsit használták a két gyereknek. Szerintem a világoskék, zöld teljesen uniszex színek. Ha nagyon zavar, varrj rá virágokat, vagy katicát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!