Szerintetek melyik a legrondább babakocsi?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok! Sokan írjatok! :)2014. júl. 28. 23:28
11/17 anonim válasza:
szerintem a gagyi lengyel tákolmányok :D
a stokke sem tetszik, de az még mindig jobb, mint a raf-pol, kunert, kummer stb. :D
12/17 anonim válasza:
Hidd el 9-es mint írtam is (1-es válaszoló vagyok)nem az ára miatt írtam. Nem nézem az árakat. De kinézetre, praktikusságra nekem csúnya, praktikátlan! Nem kell megsértődni. És valóban fogadd el nem mindenkinek jön be. Ha nagyon akartam volna olyat megveszem. De nem értem miért kell az emberbe belekötni mert a saját véleményét írja le h neki mi a szép és mi nem?? Főleg nem mutogatni kellene, hogy biztos azért mert csóró és nem futja rá. Nem kellene ennyire fenn hordani az orrod. :)
13/17 csak1csajszi válasza:
Szerintem is a Stokke, nem hiszem el,hogy szegény gyereknek kényelmes abba feküdni,múltkor is láttam,hogy szegénynek lelógott már a lába, nem fért bele, pedig csak pár hónapos volt szerencsétlen.
14/17 anonim válasza:
Stoke, és az összes 3 kerekű :)
15/17 anonim válasza:
Szerintem azok a legrusnyábbak, aminek semmi formája, nincs ülésrész kialakítva benne, hanem csak egy "lepedő" tartja a gyereket, mint egy függőágy, olyasmi.
16/17 anonim válasza:
Tudom, már nem mai a kérdés, de szerintem ez: [link]
Szörnyű, mint egy kerekesszék 😨😨😨
17/17 anonim válasza:
Az ufo formaju babakocsik olyan idétlenúl néznek ki , stokke az iszonyatos. Szerencse , hogy mar túl vagyok a babakocsis korszakon, de nekem amúgy a peg perego, chicco, marco ,stb .. tetszettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!