Szerintetek melyik a legrondább babakocsi?
Amilyen draga kocsi nekem annyira nem tetszik, szerintem a stokke a legocsmanyabb kocsik koze tartozik, olyan mint egy magaslati kilato, kicsi is minden tartozeka iszonyatosan. Praktikussagot is tekintve ocskanak tartom. Nem ertem mi a fene kerulhet ilyen dragaba rajta. A gyerek nem fer el benne, altatni kizart h abban aludjon, es ha az ember boltba megy meg egy kosar sincs alatta!
Akinek ilyenje ne sertodjon meg, nem azert irtam. Ez csak az en velemenyem. :-)
Én sem értem, hogy miért húzzák le a Stokkét (bár sejtem...). Sőt, nekem a Mima is nagyon tetszik.
Mindkettő egy letisztult design.
Igen, magasabb árfekvés, nem engedheti meg magának a nagy magyar átlag. De attól még nem kell lefikázni.
Először én is szerettem volna Stokkét, de aztán letettem róla (még nem végleg), mert nekem szükségem van naaaagy-naaaaagy bevásárló kosárra!
A Mimá-val az a bajom, hogy semmi rakodó felület nincs alatta, ahhoz viszont, hogy egy kocsiból kikapom-beteszem babakocsi legyen, túl nagy összecsukva.
A kérdésre válaszolva, a legrondább babakocsiért szerintem sok-sok versenybe szállhat, de most láttam nemrég... klasszikus, összetákolt, bazinagy kocsi, aminek a kereke még véletlen sincs bolygósra gyártva. És ami a leggázabb, a huzat... bugyirózsaszín, bugyikék, nylon huzat... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!