Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Hordozós anyukák,4 hónapos...

Hordozós anyukák,4 hónapos babámnak szeretnék csatos hordozót venni, melyik típust ajánljátok?

Figyelt kérdés
Van egy babybjörn kengurunk, ami előző gyermekemről maradt. Nagyon szetet benne lenni, napi több órát van rajtam. Sokat olvastam a témában és mivel mindenhol azt írják hogy ez nem egészséges, vennék egy csatos hordozót. Két típust néztem ki, Manduca és Babbinka, valamint van egy Babymoov nevű is ami ránézésre nagyon hasonlít a Manducara de olcsóbb. Melyiket ajánljátok? (Kendőt ne írjatok, az nemvált be. Vettem rugalmas hordozókendőt, nekem kényelmesebb mint a kenguru, de a gyerek nem tűri sokáig sajnos. Es a kötözgetés is macerás. Szóval végignéztem mindent a neten és a csatos hordozó lenne jó.) Kérlek segítsetek, melyiket vegyem, mert sajnos próbálni nincs módom és biztosra akarok menni:) köszi előre is.
2014. júl. 4. 08:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%
Emeibaby!!!! csatos de kendovel van kombinalva igy ujszulott kortol 15kgig hasznalhato. Nekem ez van es imadom bar draga!!!
2014. júl. 4. 15:54
 12/13 anonim ***** válasza:
én is az állítható, kendős csatost ajánlanám.
2014. júl. 4. 22:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem 7 hónapos elmúlt a lányom és most vettünk egy Manducát. Imádjuk mindketten, bár most még csak próbára tettem bele, majd augusztus végén megyünk nyaralni addig várok. Engem is elbizonytalanított a leírás de aztán meggyőztek hogy csak reklámfogás, hogy sok hordozóra írják, hogy szűkítővel használható és csatosba csak az önállóan ülni tudó baba tehető bele. A kislányom nagyon jó baba, napközben is jól elvan lent a szőnyegen, imádja a babakocsit is, a csatos igazából nekünk arra kell, hogy a nagyok se maradjanak ki a vár nézésekről és túrákról csak azért mert lett egy tesójuk.
2014. júl. 13. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!