Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Melyik a legnagyobb kerekű...

Melyik a legnagyobb kerekű babakocsi?

Figyelt kérdés
2014. jún. 27. 20:54
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :) Ment mindenkinek a zöld!

A joggerek sajna abszolút nem tetszenek :( Viszont ez a Maxi Cosi Mura nagyon! :)

2014. jún. 28. 19:03
 12/22 anonim ***** válasza:

7-es vagyok. Nem fogunk összeveszni a kerékméreten, a képek csalókák, megnéztem az általad említett kocsit is. Elhiszem, hogy 12-es kereke van a babakocsidnak.

Amúgy nekem is nagy kerekű van, ilyen:

[link]

2014. jún. 29. 09:17
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

Kerék méret alapján akarsz babakocsit venni? Te hülye vagy? És lépcsőn, hogy fogsz vele közlekedni, ha egy férfi sincs a közelben?

A boltban kérdezd az eladót, melyik jó a gyereknek, ne azt, amelyik neked.

2014. jún. 30. 16:34
 14/22 A kérdező kommentje:
"Kedves" 13-as válaszoló! Ezt a hozzászólást nekem szántad? Elég furcsa stílusod van! De ez csak téged minősít! Köszönöm a hasznosnak abszolút nem mondható válaszodat!
2014. jún. 30. 20:28
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Boltba bemegy, megnéz. Ha nem hisz a szemének, visz mérőlécet. Nem bonyolult. Vagy mégis?
2014. jún. 30. 21:34
 16/22 A kérdező kommentje:
Mivaaaaaaaaan? Ha nem akarsz válaszolni, ne tedd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. jún. 30. 22:02
 17/22 anonim ***** válasza:
A 13-as és a 15-ös megőrült??? Mi köze van a kerékméretnek a lépcsőhöz? Talán a kisebb kerekű felgurul a lépcsőn, vagy könnyebb a babakocsi ha kisebb a kereke?
2014. júl. 1. 13:13
 18/22 A kérdező kommentje:
Én sem értem őket... :)
2014. júl. 1. 22:10
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem, a kisebb kerekű kocsi sem megy fel a lépcsőn, de a kisebb kerekű kocsi valószínűleg kisebb méretű is, ennél fogva könnyebb mozgatni, emelni, áthelyezni, mind buszon, mind lépcsőn, stb.

Amelyiken nagy kerék van, általában arányait tekintve, és ha nem egy holdjáró imitáció, sokkal nagyobb babakocsi, amihez két felnőtt, kigyúrt pasas kell, hogy beemeljék pl. a busz legnagyobb ajtaján.

2014. júl. 3. 02:00
 20/22 anonim ***** válasza:
Jó, én nem vagyok össze esve, de a Maxi Cosi Murát a 7.5 kg-os lányommal simán felkapom és felviszem egyedül a lépcsőn (Nem a 4-en lakunk, csak úgy értettem, hogy hivatalokban ahol még nincs meg az akadálymentesítés).
2014. júl. 3. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!