Melyik a legnagyobb kerekű babakocsi?
Köszi a válaszokat! :) Ment mindenkinek a zöld!
A joggerek sajna abszolút nem tetszenek :( Viszont ez a Maxi Cosi Mura nagyon! :)
7-es vagyok. Nem fogunk összeveszni a kerékméreten, a képek csalókák, megnéztem az általad említett kocsit is. Elhiszem, hogy 12-es kereke van a babakocsidnak.
Amúgy nekem is nagy kerekű van, ilyen:
Kerék méret alapján akarsz babakocsit venni? Te hülye vagy? És lépcsőn, hogy fogsz vele közlekedni, ha egy férfi sincs a közelben?
A boltban kérdezd az eladót, melyik jó a gyereknek, ne azt, amelyik neked.
Nem, a kisebb kerekű kocsi sem megy fel a lépcsőn, de a kisebb kerekű kocsi valószínűleg kisebb méretű is, ennél fogva könnyebb mozgatni, emelni, áthelyezni, mind buszon, mind lépcsőn, stb.
Amelyiken nagy kerék van, általában arányait tekintve, és ha nem egy holdjáró imitáció, sokkal nagyobb babakocsi, amihez két felnőtt, kigyúrt pasas kell, hogy beemeljék pl. a busz legnagyobb ajtaján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!