Stokke xplory téli szettet érdemes megvenni?
Én csak nyári szettet vettem hozzá, azért , hogy ne fakuljon ki az eredeti huzat és hogy védje a babát az uv ellen.
Fiam most lesz 1éves és úton a tesó. Egész télen azon gondolkodtunk, hogy vegyünk-e téli szettet. Végül arra jutottunk, hogy felesleges.
-Norvég ( /skandináv országok) hidegre tervezték, ennyire hideg sosem lesz itthon
- nagyon enyhe volt a tél, és ahogy áll jelenleg, a következő sem lesz sokkal hidegebb
-van lábzsákunk, ami bőven elég. Az alá is felöltöztetem téli rubába, ha esetleg ki kell venni, plusz ugye rajta van a lábzsák, erre még téli szett felesleges
-a szőr szintén, ha van lábzsák.
- nem megyünk annyit a babakocsival, inkább autóval, max a boltig, védőnőig.
- idén télen szintén másfél éve lesz a fiam, de már most alig marad meg a stokke-ban. Tehát télen már biztos nem fogunk hatalmasakat sétálni,max majd a tesóval.
Mi ezeket beszéltük át a férjemmel. Nagyon sokáig erősködtem, ogy nekem kell téli szett. Leginkább az győzött meg, hogy itthon sosem lesz olyan hideg (-20,-30fok), amire ezeket tervezték. Ha nincs lábzsákotok, azt érdemes venni, mert az viszont tényleg hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!