Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Melyik színben rendelnéd meg...

Melyik színben rendelnéd meg a kislányodnak ezt a babkocsit? Nagyon rossz, mert élőben nem láttam sehol csak a neten. Szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jún. 4. 21:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Red rumor, mert jobban tetszik, plusz ha után jön esetleg fiúcska, neki is jó lesz :)
2014. jún. 5. 09:50
 12/16 A kérdező kommentje:
Ő a 3. babám, a két fiú után lett kislány, szóval tuti nem lesz 4.!!!!
2014. jún. 5. 10:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha ő a 3. és lány, és 100%-ra nem lesz több, akor vedd meg a full Pinket :)
2014. jún. 5. 11:54
 14/16 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Olyan rossz, hogy itt felénk nem árulnak sehol ilyen babakocsit, akkor rögtön eltudnám dönteni, hogy bevállalom e a pinket, mert itt két webáruhát pinkje között is van különbség. Annyira örülök, hogy végre kislányom lett a fiúk után (már első terhességem alatt is kislányt szerettem volna), hogy lehet hogy bevállalom a pinket, aztán ha élőben nagyon gáz, visszaküldöm, csak a postaköltséget veszítem el és megrendelem a másikat!

Az első képen sokkal élénkebb: [link]

Nekem így jobban tetszene: [link]

2014. jún. 5. 14:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Off: Ugy latom a linkelt oldalon,hogy ujszulott kortol hasznalhato,sok mas oldalon viszont 6 honapos kortol ajanljak az uloreszt.Most akkor melyik igaz?
2014. jún. 5. 16:48
 16/16 A kérdező kommentje:
Szerintem a hordozó miatt írják, hogy újszülött kortól használható, mert azt rá lehet csatlakoztatni, a sport rész miatt pedig 6 hónapos kortól.
2014. jún. 5. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!