Pihenőszéket érdemes venni a babának?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy szeretik-e a babák vagy ez is csak felesleges pénzkidobás?2014. jún. 3. 21:20
11/16 anonim válasza:
2 fele pihenoszekunk is volt... elektromos hintank is egyik sem ert egy forintot sem. Annyira hasfajos volt a fiam hogy kezben is csak egy fele pozban volt hajlando ellenni... es csak nalam. Mire elmult a hasfajas rogton jott a fogzas szval mi se jatszo szonyegnek semminek nem vettuk hasznat pedig mindent megkaptunk.... 8 hos mar all, kuszik , maszik .. keszen fogva setal... haaat vettunk neki kompot mondvan abban majd ellesz amig megfozok... hat a francokat... kivulrol tologatja... uh szerintem mind mind csak penzkidobas!
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A kérdés azért merült fel, mert a bébihordóban hatalmasat tud aludni, viszont félek, hogy a gerince nagyon terhelődik. Olvastam a pihenőszékről, hogy kényelmesebb és a kis gerincének se rossz. Nem tudom eldönteni mit csináljak, erőltessem a kiságyban alvást (és majd megszokja) vagy próbáljuk ki a pihenőszéket. Lehet buta kérdés, de az elektromos hintához nem szokik nagyon hozzá, hogy csak úgy fog tudni elaludni, ha elringatja?
2014. jún. 4. 03:53
13/16 anonim válasza:
Már lehet olyan pihenőszéket venni, ami 18kg-ig használható. Barátnőméknek ilyen van, és a 3 éves még mindig használja fotelnek, ők nem bánták meg.
14/16 anonim válasza:
Nekünk is volt. Kezdő anyuka mindent bevet alapon. Nagyon sokat használtuk az elején, minden hajnalban abban aludt vissza a gyerkőc, így még nyertem 1-2 órát. Úgy gondolom, hogy nagyon megérte, bár nem volt olcsó, most használja a 3. gyerek. Rezgős, zenélős, és ringatható fajta, felül vannak rajta figurák egy íven. Viszont ahogy elkezdett a gyerek kúszni-mászni, már nem lehetett beletenni.
Az, hogy ki szerint mi felesleges, vagy mi éri meg, nagyon relatív dolog. Nekünk nem volt játszószőnyeg pl, vagy bébitornázó, járássegítő.
15/16 anonim válasza:
Mi rezgös baba fotelt vettünk.Ez 0-18kg-ig használható. Nagyon szereti a kisfiam:)jókat alszik benne
16/16 anonim válasza:
Én hozzátápláláskor bébihordozóban etettem azt meg folyton összekente, a másodiknál már biztosan lesz nekünk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!