Melyik a legkönyebb, legpraktikusabb multifunkciós babakocsi?
A szempontjaim:
1. legyen nagyon könnyű, mert sok lépcsőn kell lecipelni
2. a tartozékokat nagyon egyszerűen lehetessen felszerelni, összecsukni
3. legyen kicsi, könnyen manőverezhető, ami könnyen befér szűkebb ajtókon is
Szóval valami nagyon mobil, könnyű, egyszerű szerkezetre lenne szükségem 100 000 Ft-ig.
Nekem ilyen van, multiba ez az egyik legkönyebb 9kg csak. A többi szinte mind 10 kg fölött van.
Pont ilyet keresek én is. Multifunkciós, könnyű (a 150 centimmel és alig 50 kilómmal kellene lépcsőn le és fel cipelnem), kis autóba is beférjen (Suzuki Marutti), tartozékok könnyen kezelhetőek, könnyen manőverezhető.
A Hauck Malibu az egyik ilyen, de azt mondják, hogy elég mindjárt szétesik érzése van az embernek és valóban nem től strapabíró.
A másik, amit találtam ebben a könnyű kategóriában az a Chicco Enjoy Fun. Ennek nézz utána! (mindkettőnél az bajom, hogy a kar nem átfordíthatós és a sportrész sem tehető fel kétféleképpen, szóval a gyerek nem tud felém is fordulva benne lenni, csak a külvilág felé fordulva), és a Haucknál plusz negatív pont, hogy a tolókar magassága nem állítható.
Egyébként mindkettő alig 7-8 kilós, az autós hordozójuk is csak 4 kiló. Csak göröngyös, nem túl jó városi utakon nem tudom, hogy mennyire strapabírók a kis kerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!