Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Újszülöttnek milyen babakocsit...

Újszülöttnek milyen babakocsit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Vidékre kellene, közepes útviszonyokra milyen újszülött babakocsit ajánlanátok?

2014. máj. 11. 18:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
cam combi famili
2014. máj. 11. 19:29
 12/14 anonim ***** válasza:
48%

Én első babának nem vennék használtan, még ha megnézed élőben, akkor is lehet lutri...

Én a 3.-nak vettem használtan egy espirot, de csak a mózesig jutottunk el, az tényleg jó kényelmes volt, aztán el is adtam gyorsan, mert autóval bajos lett volna cipelni, nagy kocsink van, de nagyon sok helyet foglalt, és összecsukni sem volt egyszerű. De csak ez volt a hátránya, különben jó volt, semmi hiba nem jött elő.

Én, ha most vennék, akkor Peg Perego Pliko Switchet vennék, ez mindent tud, de nem olcsó sajnos.

Mi az espirot Chopilino Pooky-ra cseréltük le, ezt is lehet használni újszülött kortól, lehet travel systemként hordozót csatlakoztatni rá, de mi már csak sportként használjuk.

Nagyon szeretem, én és a babó is, könnyű összecsukni, kis helyet foglal, de mégis kényelmes. Nem azok a túl kicsi kerekei vannak, de mindenhová be tudok vele menni. ( Az espiro volt ahol nem fért be).

Remélem segítettem, jó keresgélést!

2014. máj. 11. 22:38
 13/14 A kérdező kommentje:
Semmiképp se vennék neki használtan. Köszönöm hasznos információkat kaptam :)
2014. máj. 12. 11:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi anno 5 éve megrendeltünk egy babakocsit , amit akkor még semmilyen szinten nem lehetett kapni az országba . Azóta igaz, hogy 3 gyerekkel többen vagyunk, de a babakocsinak semmi baja nincsen , és imádom. 3 gyerekkel használtam , használom a mózeskosara a sport része is ugyan olyan tökéletesen működik mint akkor. Nekem volt szerencsém egy lengyel gyártmányhoz mivel a másodiknál tavaly előtt nyáron vettem neki egy raf pol fénixt mondván, hogy anyuékhoz vidékre nem viszem le a mi babakocsinkat ha nem ezt a miénket meg otthon hagyom. Hát az 5. séta alkalmával kiesett a kereke. Szóval inkább költs rá picit többet , de akkor legyen olyan a babakocsi, hogy minden terepen elmenjen .

[link]

QUINNY BUZZ 4 ! a kegjobb ezt ha akár használtan veszed is meg garantáltan jól jársz. Mi mondom 5 éve használjuk egyszer nem volt vele gondunk. Imádom benne,hogy a hátsó kereke nagyobb mint az első így akár föld úton is úgy ment mint így egyenes járdán. Az ülése memória habos az az a legkényelmesebb a babának még nyáron sem izzad bele. A mózeskosara az is tuti mert ugye bár össze csukható . Ajánlom, hogy valami olx, jófogáson keress rá mert szettbe tuti hogy olcsóbb és jobban megéri

2014. máj. 15. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!