Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Pierre Cardin kenguru mennyire...

Pierre Cardin kenguru mennyire jó?

Figyelt kérdés
Csak néhány alkalomra kellene kenguru, nem állandó jelleggel. Melyiket válasszam? Bebe Confort, Chicco, Pierre Cardin, vagy esetleg más? Nem költenék nagy összeget rá, mert inkább babakocsizunk.
2014. máj. 2. 08:47
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Próbáld ki, hogy felülsz egy libikókára 10 percre míg valaki tartja alul. Lóg a lábad, csücsülsz az ülepeden... Elzsibbad a feneked, majd a lábaidat sem érzed már... Alig fogod várni hogy leszállhass.

Na így érzi magát a gyerek ezekben a bugyifazonú kengurukban.

Arra hogy rosszat tegyél neki, kevés pénzt sem érdemes költeni.

2014. máj. 2. 09:22
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

Semennyire.

Még 5 percre se tenném bele a gyerekem.

Nagyon kényelmetlen, hiszen iszonyat keskeny a terpesze, szerencsétlen gyerekek csak lógnak benne tartás nélkül.

Használtan kaphatsz olcsón SSC hordozót, vagy ha még nincs 6-7 hónapos, akkor mei tai-t.

Sőt, vaterán már 5 ezer körül kaphatsz újakat (jó, én is onnan varrattam anno a mei taiomat).

2014. máj. 2. 09:59
 3/5 anonim ***** válasza:
53%

vegyél hordozókendőt az jobb, egészségesebb.

Sőt lehet nem is kéne ha amúgyis inkább babakocsiztok.

Én is inkább a babakocsit használtam, egy kezemen meg tudom számolni hányszor hordoztam kendőbe :) kényelmesebb a babakocsi, lehet néha meg kell emelni, de nem kell állandóan cipelni, mintha magadra kötöd a gyereket. Bár van ahol nehezebb lehet babakocsizni ott jó lehet.

Meg féltem nehogy valamibe megbotoljak :) nekem nem jött be a hordozás.

2014. máj. 2. 14:55
 4/5 Dreigang ***** válasza:

Párszor használtuk (Pierre Cardin kenguru), kb. 3,5, 4 kg-ig és 50-55 cm-ig (2 kilóval született, így 4 kg-osan már bőven magától tartotta a fejét), és inkább otthon. Szóval ilyen paraméterekkel kiegészítésként megfelelt, aztán amikor súlyosbodott a gyerkőc, akkor a gyárilag rossz irányból felvarrt heveder varrása kezdte megadni magát, így gyorsan beszüntettük a használatát.

Egyébként rendes csatos hordozóban vittük (Liliputi) ősztől tavaszig (a kocsi totál felejtős volt), most meg már a sport kocsi az aktuális (melegben a testkontaktos hordozók brutálul viselkednek).

2014. máj. 3. 13:09
 5/5 anonim ***** válasza:
egyik sem jó semennyire. nem egészséges
2014. máj. 3. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!