Pierre Cardin kenguru mennyire jó?
Próbáld ki, hogy felülsz egy libikókára 10 percre míg valaki tartja alul. Lóg a lábad, csücsülsz az ülepeden... Elzsibbad a feneked, majd a lábaidat sem érzed már... Alig fogod várni hogy leszállhass.
Na így érzi magát a gyerek ezekben a bugyifazonú kengurukban.
Arra hogy rosszat tegyél neki, kevés pénzt sem érdemes költeni.
Semennyire.
Még 5 percre se tenném bele a gyerekem.
Nagyon kényelmetlen, hiszen iszonyat keskeny a terpesze, szerencsétlen gyerekek csak lógnak benne tartás nélkül.
Használtan kaphatsz olcsón SSC hordozót, vagy ha még nincs 6-7 hónapos, akkor mei tai-t.
Sőt, vaterán már 5 ezer körül kaphatsz újakat (jó, én is onnan varrattam anno a mei taiomat).
vegyél hordozókendőt az jobb, egészségesebb.
Sőt lehet nem is kéne ha amúgyis inkább babakocsiztok.
Én is inkább a babakocsit használtam, egy kezemen meg tudom számolni hányszor hordoztam kendőbe :) kényelmesebb a babakocsi, lehet néha meg kell emelni, de nem kell állandóan cipelni, mintha magadra kötöd a gyereket. Bár van ahol nehezebb lehet babakocsizni ott jó lehet.
Meg féltem nehogy valamibe megbotoljak :) nekem nem jött be a hordozás.
Párszor használtuk (Pierre Cardin kenguru), kb. 3,5, 4 kg-ig és 50-55 cm-ig (2 kilóval született, így 4 kg-osan már bőven magától tartotta a fejét), és inkább otthon. Szóval ilyen paraméterekkel kiegészítésként megfelelt, aztán amikor súlyosbodott a gyerkőc, akkor a gyárilag rossz irányból felvarrt heveder varrása kezdte megadni magát, így gyorsan beszüntettük a használatát.
Egyébként rendes csatos hordozóban vittük (Liliputi) ősztől tavaszig (a kocsi totál felejtős volt), most meg már a sport kocsi az aktuális (melegben a testkontaktos hordozók brutálul viselkednek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!