Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mamatálca babakocsira? Többi...

Mamatálca babakocsira? Többi lent.

Figyelt kérdés
Eredetileg Graco babakocsit szerettem volna,de szinte fillérekért hozzájutottam egy Sunny Love spotkocsihoz.A kérdésem az lenne,hogy a Graco órás-hőmérős tálcája rászerelhető erre a kocsira?Esetleg akinek Gracoja van,megmérné nekem milyen széles ez a tálca és mekkora átmérőjű a kocsi váza amire rámegy?Köszönöm!
2014. máj. 1. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:

43 cm van a szélessége

átmérőt nem tudok mondani, de 7 cm a körfogata a váznak, de van rajta két kis pöcök, amire rá kell illeszteni ezt a mamatálcát (azt sem tudtam, hogy ez a nevve)

szerény véleményem szerint nem fog ráilleni, mert ez a mamatálca két részből áll, és a felső részénél vastagabb a babakocsi váza, mert ott lehet összecsukni az egész babakocsit

lehet érthetetlen voltam egy kicsit, bocs

2014. máj. 3. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sem passzol másik kocsira. Meg azt sem hiszem hogy lehet ilyen tálcát külön beszerezni.
2014. máj. 3. 14:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Van olyan kocsi, amire lehet venni külön. Britax kocsihoz láttam tépőzárosan rögzíthetőt, mondjuk én külföldi oldalon néztem.
2014. máj. 3. 16:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Lehet ilyet venni külön,a Graco-hoz minden alkatrészt lehet venni.A mi kocsinkat is ugyanott lehet összecsukni és ez a tolórész is nagyon hasonló.Ezért gondoltam.
2014. máj. 4. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!