Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Stokke xplory-t használóktól...

Stokke xplory-t használóktól kérdeznék?

Figyelt kérdés

Tobb kerdesem is lenne a babakocsival kapcsolatban.

1.ha sportreszben elalszik le lehet ugy fektetni h kenyelmes legyen a picinek?

2.meddig tudtatok hasznalni a kocsit?mert van aki azt irja hogy 1 eves korig, van aki pedig 3at mond.ennyi kulonbseg azert n hiszem h van ket gyerek kozt.

3.ti lecserelnetek a neonato kocsitokat egy stokkera?

ez az alombabakocsim de arra lennek kivancsi h mennyire kenyelmes.

2014. ápr. 28. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:

1-1,5 éves korig fér el kényelmesen benne a gyerek. Utànna már szűk, és nem olyan praktikus a gyereknek, meg neked sem, mert a gyerek nem tudxegyedül ki be szállni, te meg emelgetheted!

A bevásárló kosara 0. Boltba nem tudok lemenni a gyerekkel, babakocsival, mert nem lehet jól meg pakolni, hisz hová pakolja, nincs bevásárló háló! Ez a babakocsi a baba első évében jó, utánna nem.

2014. ápr. 28. 11:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszonom.igen azt tudom h bevasarolni nem igazan kell vele menni.gondolom masfel eves kor korul amugy is venne az ember egy "rohangalos" esernyo babakocsit.
2014. ápr. 28. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Én örültem hogy eladtam, s a 10 hónapos fiamnak vettem egy esernyő babakocsit. Nagyon sok helyet foglalt az előszobában. Kis kocsiba nem fér be, csak kombi, vagy sedan autóba. A sport rész, és a hordozó nem valami stabil, mozog a vázon, kileng.

Tény hogy divatosabb mint a Neonato, de akkor onkább quinny buzz. A lányomnál az volt, jobb mint a stokke.

2014. ápr. 28. 23:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Kileng...?

Soha az életben nem leng ki, ez a babakocsi olyan masszív mint egy tank, egy monstrum!

2014. szept. 15. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:
A kérdés kicsit régi de nem hagyhatom ki.Kedves első a fiam 20hónapos és még bőven,kényelmesen elfér benne normális méretű gyerek,6hónapig még biztos használni fohja napi szinten.alsó kosara nincs de helyette van taska ami nem kicsi és még a belsejében van egy háló amit fel lehét húzni és akkor nagyobb lesz.az sem igaz,h nem tud ki be szállni a gyerek.legalsó fokra kell állítani karfát labtartot bevásárlótáskát levenni,és a táska helye lesz a labtarto ami segítségével ki be tud ülni.hordozo soha nem lötyögött rajta,még sem mozdult.nem kis helyet foglal de azért ne tulozzunk,nekem kis A merrill van befér a csomagtartóba vazastól,ülőrészestől,férjemnek golf7je van és abba is befér simán.Barátnőmnek cam cotina x3ja van és az nagyobb helyet foglal...Kedves kérdező végül,hogy döntöttél?
2014. nov. 30. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:
A-merci
2014. nov. 30. 11:03
 7/7 A kérdező kommentje:

Vegul megvettuk.:))))a neonato 6 het hasznalat utan azota is a dobozaban figyel.

Beszereztunk mar a stokkehoz hordozot,takarot,italtartot,pelenkazotaskat,teli szetett,labzsakot.ugyh a parom mar eleg rendesen kivan tolem.:)

Egyebkent imadjuk a kocsit,mar 10honapos lesz a fiam.

2014. dec. 12. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!