Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Most akkor belerakhatom a 3...

Most akkor belerakhatom a 3 honapos lanyomat a csatosba vagy sem?

Figyelt kérdés

Mar regota szeretnek venni csatos hordozot. De az elejen lebeszeltek rola (tobbnyire itt).

Eddig tobb fele varriaciot hallottam, hogy mikortol lehet.

Itt tobben azt irtak, hogy 7-8 honapos kortol lehet, de irtak mar 1 evet is.

Kozossegioldalakon 3 honapos kort mondtak a legtobben.

Hordozohazban meg kozoltek, hogy akar ujszulottkortol is bele lehet rakni a babat.

Most mar teljesen elbizonytalanodtam.

Raadasul nem 0-24 oras programra kellene, hanem max. 1 orara, amig a nagyobbik gyerkocert elmegyunk az oviba es hazahozzuk. Mivel b.kocsival korulmenyesebb a dolog, igy ez megkonnyitene a helyzetem nem kicsit.

Lilliputi csatost neztem ki.

Szoval, akkor mikortol rakhatom bele?!

2014. ápr. 22. 07:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Inkább kendőbe tenném, amíg nem tud ülni (én utálom a rugalmasat, nekem jobban bevált a szövött). Ugyanannyi megkötni, mint az SSC-t vagy a meitait felvenni, a karikásat meg még egyszerűbb, mint a sima kötözőset.

Aki ilyet árul, nyilván olyan infot fog mondani neked, ami a vásárlási szándékodat erősíti...

2014. ápr. 22. 13:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a karikás kendő borzalmas (tapasztalat).

Nagy babám van, 2,5 hónapos kora óta a bondolinot használjuk és is csatost szerettem volna, de lebeszéltek.

2014. ápr. 22. 23:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem határeset, én még várnék vele pár hetet.

Az elsőnél csak kendőt használtam (karikásat és rendes szövöttet is, mikor mi volt a praktikusabb), aztán 4 hónapos korában vettem egy mei-tai-t, de azt tapasztaltam, hogy oldalról nem tartja eléggé, nyeklett benne a gyerek (el is adtam aztán gyorsan), így az pl valóban csak ülni tudó gyerekeknek jó, de azoknak is inkább csak akkor ha ébren vannak. Ha elalszik benne, akkor ugyan úgy "összecsuklik". A kendő megtartja alvó állapotban is.

Aztán a második gyerekkel lett egy Manducám, azt használtam rengeteget. Jó nagy baba volt, 3 hónapos korától szépen tartotta is a fejét, így 4 hónaposan beletettem. Nálunk sokat voltak háton a gyerekek, de nem hosszú időkre, inkább gyakran rövidebb etapokra.

A helyedben kendőznék még 1-2 hónapot, utána váltanék csatosra.

2014. ápr. 25. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!