Ki használ (t) Peg Perego Pliko Switch babakocsit?
Ilyet szeretnék venni születendő babámnak, travel system hordozóval együtt, nagyon megtetszett :-) Szeretitek, praktikus? A bébihordozója elég tágas, nem lesz kicsi mondjuk egy fél éves, nagyobb babának? Ha már a sportrész lesz rajta, akkor is kényelmes, nem csúszik le benne egy pl. 7-8 hónapos, ha már kicsit ültetem? Ez utóbbit azért kérdezem, mert úgy látom, az ülőfelülete teljesen egyenes, nem döntött egy kicsit sem, de ez nem hátránya?
Várom a tapasztalotokat, előnyöket, hátrányokat :-)
Köszönöm!
Nekünk ilyen volt:
Imádtam. Minden része nagyon jó. A mózesbe 8 hónaposan bundazsákkal belefért az átlagos hosszúságú babánk. Sokan panaszkodnak, hogy a 4-5 hónapos babájuk már nem fér el a mózesben. A hordozót 9 hónapos korig használtuk. A sportrész is jó, több fokozatban dönthető. Nagyon jól irányítható, én egy kézzel is simán tudtam tolni.
Akkor nem ajánlom, ha nagyon rossz terepen akarod használni, mert kicsik a kerekei (legalábbis ennek a modellnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!