Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ki használ (t) Peg Perego...

Ki használ (t) Peg Perego Pliko Switch babakocsit?

Figyelt kérdés

Ilyet szeretnék venni születendő babámnak, travel system hordozóval együtt, nagyon megtetszett :-) Szeretitek, praktikus? A bébihordozója elég tágas, nem lesz kicsi mondjuk egy fél éves, nagyobb babának? Ha már a sportrész lesz rajta, akkor is kényelmes, nem csúszik le benne egy pl. 7-8 hónapos, ha már kicsit ültetem? Ez utóbbit azért kérdezem, mert úgy látom, az ülőfelülete teljesen egyenes, nem döntött egy kicsit sem, de ez nem hátránya?

Várom a tapasztalotokat, előnyöket, hátrányokat :-)

Köszönöm!

2014. ápr. 15. 08:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen volt:

[link]

Imádtam. Minden része nagyon jó. A mózesbe 8 hónaposan bundazsákkal belefért az átlagos hosszúságú babánk. Sokan panaszkodnak, hogy a 4-5 hónapos babájuk már nem fér el a mózesben. A hordozót 9 hónapos korig használtuk. A sportrész is jó, több fokozatban dönthető. Nagyon jól irányítható, én egy kézzel is simán tudtam tolni.

Akkor nem ajánlom, ha nagyon rossz terepen akarod használni, mert kicsik a kerekei (legalábbis ennek a modellnek).

2014. ápr. 15. 09:41
 2/3 anonim ***** válasza:
En is ezt hasznalom, pontosabban easy switchet (lehet ugyanaz). Imadom. Az en babam 5 honapos, meg a mozesben van, kenyelmes neki, pedig azt mondjak hosszu. A hordozoban is kenyelmesen, boven beleger. A sportreszt meg nem hasznaltuk, majd ha jo az ido es picit nagyobb lesz,akkor tesszuk at. Konnyen kezelheto es iranyithato, a kosaraba is fer holmi es a tolokarra is szoktam pakolni, pl.beszaladok a dm-be; zoldsegeshez, henteshez. Nagybevasarlast autoval vegzem; pikk-pakk osszecsukom a vazat es elfer a kis meretu csomagtartoban. Csak ajanlani tudom, mert nekunk nagyon bevalt. Annak ellenere,h kicsik a kerekei, meg erdoben is eltologattuk. Igaz ott, csak ritkan.
2014. ápr. 15. 12:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :-)
2014. ápr. 17. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!