Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Használ valaki Neonato Synchro...

Használ valaki Neonato Synchro Sport babakocsit?

Figyelt kérdés

Mik a tapasztalatok vele?

[link]

2013. dec. 29. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:

sárhányós kerekek olyan mint a bicikli

a kerekei miatt nem venném

2013. dec. 30. 22:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,de nem a kinézete miatt kérdeztem, hanem a funkció miatt.
2013. dec. 30. 23:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekünk 2011-es rózsaszín modell volt ebből: [link]

Ha újra babakocsit vennék, csak Neonato lenne, nem egy népszerű márka (2011 óta a mi kisvárosunkba a lányom babakocsija volt az első Neonato babakocsi, jó rózsaszín...)De olasz és kb. még 2 gyereket kiszolgálna, de mi nem akarunk több babát, szerintem ez a modell sem okoz majd csalódást nektek.

2014. jan. 5. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja igen, még annyi, hogy a "fél piacot bepakolom alulra" plussz a gyerek és egy kézzel ellavírozok a városban, megpakolva olyan könnyű tolni. Nem értem így 2 és fél év után sem, hogy az anyukák körében, miért nem olyan népszerű, pedig a legszebb babakocsi szerintem, olasz... A kereke most sem nyikorog, pedig volt használva és a huzat könnyen mosható.
2014. jan. 5. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!