Három kerekű babakocsi?
Figyelt kérdés
Kérlek főként azok válaszoljanak akik használrak már 3 kerekűt és nem csak előítéleteik vannak vele szemben használatlanul. Szóval 3 kerekű babakocsit néztem ki, de idáig (olyanok akiknek még soha sem volt/nem használták) folyton azt harsogják, hogy csakis pórul járhatok vele, mert nem bírja a rossz, repedezett járdás terepviszonyokat, neheten irányítható lesz és instabil.
Szeretnék tapasztalatokat kérni, nektek milyen élményeitek voltak vele kapcsolatban?
2014. márc. 27. 08:39
11/12 anonim válasza:
Én is Speedy sx-szel szemezgettem, amazonon és egyéb külföldi oldalakon jókat írtak róla nagyon. A súlya miatt lett másfajta kocsink. Tehát, ha nem számított volna az a +5kg, akkor ezzel szaladgálnánk mi is.
12/12 anonim válasza:
Először 4 kereku volt, de nem igazán vált be, nem azért mert 4 kereke volt, hanem mert nem túl nagy. Lecseréltük 3 kerekure, imádom, strapabíró, könnyű irányítani. Igy én csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!