Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Melyik babakocsi jobb? Baby...

Melyik babakocsi jobb? Baby design Lupo, Espiro Vector vagy Bebetto Solaris?

Figyelt kérdés
Elonyei, hatranyai, kinek mi a tapasztalata? Azt is kell tudnotok hogy a 4 en lakunk es lift nincs meg tarolo sem. Szoval a babakocsi vazat a kocsi csomagtartojaban fogom tarolni. Mar egy hete nezegetem ezeket a babakocsikat es egyszeruen nem tudom eldonteni melyik lenne jobb szamomra. Mar ugy erzem begolyoztam, az is fontos hogy nagyon kirandulosok vagyunk, szoval olyan babakocsi kell amelyik barhol elmegy, beton, erdo, saska.

2014. márc. 17. 10:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
meg nem lattuk solarist,de ezen a heten elmegyunk megnezni a csepeli boltba,ugy semmikep se vennek hogy nem latom es nem probalom tologatni.most mar eleg sok bababoltba voltunk,mar csak a csepeli kilog a sorbol de oda is eljutunk))eddig a szafari bababolt bejott a legjobban!az elado is nagyon aranyos volt.DE a Brendon......aaa inkabb nem beszelek rola,mert megint csak felhuzom magam!)))banom hogy a hordozoja szurke a solarisnak,de barcsak ennyi baja legyen!)))
2014. márc. 17. 18:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Majd ne lepődjetek meg, a csepeli bolt nagyon pici, de össze van rakva (szép magyarosan :)) egy solaris, úgyhogy ki tudjátok próbálni. De ott is nagyon kedvesek. Mi a bútorokat is náluk vettük. Várnunk kellett egy kicsit, mert a pelenkázóért egy másik raktárba mentek, 15 perc alatt megvoltak vele. De a várakozásért cserébe adtak ajándékba 2 különböző méretű Avent-es cumisüveget :)
2014. márc. 17. 18:26
 13/16 A kérdező kommentje:
ez igen)))a cumisuveg is mindig kell)))ezt mar ertem!ezek a bababolt eladoi ha okosak egy kicsit akkor belegondolhatnanak hogy a babara mennyi mindent kell venni,es ha kedvesek akkor az ember szivesen visszamegy hozzajuk vasarolni.mert babakocsi melle meg kell 1001 kiegeszito...!Egy biztos..a Brendonban mar nem szeretnek meg egyszer betevedni!
2014. márc. 17. 18:32
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk Bebetto Solaris B van. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Mi nem olyan rég költöztünk tanyára, és a babakocsi nagyon jól bírja a földutakat. Az első kereke bolygósítható és fixálható is. A földutakon inkább fixálva használom. :)Nincs rá panaszom. Lassan 5 hónapja használjuk már. Maga a babakocsi aránylag nehéznek számít, de ha úgysem nagyon cipeled akkor mindegy. :) Nagyon stabil kocsi. Nagy a mózes része is. A mózest csak egy irányban, a többit két irányban lehet föltenni a vázra. Remélem tudtam segíteni.

2014. márc. 18. 12:52
 15/16 anonim válasza:
Mi is Bebetto Solarist rendeltünk a csepeli bababoltban.
2014. márc. 18. 13:07
 16/16 A kérdező kommentje:
Koszonom,segitettel :) + meg egy anyuka aki jokat mondd a solarisrol :) ma megyunk a csepeli bababoltba es megnezzuk vegre elobe.de szerintem ezt fogjuk venni mi is.
2014. márc. 18. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!