Segííítség. Még mindig nincs babakocsink?
Figyelt kérdés
Már kiválasztottam a Cam Elegant Family típusu babakocsiját, de most minnél többet nézegetem, annál kevésébé tetszenek a kerekei. Szerintem túl kicsik, nem ismertek olyan kocsit, ami hasonló, úgy csukodik mint az elegant, de nagyobbak a kerekei?! Esetleg olyan kocsit, aminek a vázanak összecsukva a szélessége nem 60 cm felett van?2014. márc. 3. 19:05
11/13 A kérdező kommentje:
Utolsó- a Tako city move-nak mindene megvan amit szeretnék egy kocsitól, van saját tapasztalatod vele?... Hát igen az hogy lengyel, nem tudok dönteni, de legközelebbi ha megállok a babaüzletben mindekeppen megnézem ezt is élöben...
2014. márc. 4. 12:07
12/13 anonim 

válasza:

Sajna saját tapasztalatom nincs még. De én is nagyon szemezek vele mert amúgy tényleg minden funkciója megvan ami (nekem) kell. Meg még az ára is tűrhető. Tapasztalatokat pedig én sem nagyon találtam róla. Személyesen viszont tuti hogy érdemes megnézni, ha gagyi az úgyis látszik élőben.
13/13 anonim 

válasza:

Nezd meg a Graco Symbio-t is.Nekem nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!